Ξεφτίλισε τον χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” (Βίντεο)

Προφανώς και για τον χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη δεν έχουν καμιά σημασία τα όσα χλευαστικά ακούστηκαν γ’ αυτό από την τηλεοπτική εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Ετσι κι αλλιώς οι “εθνικόφρονες” πάνω απ’ όλα είναι “στομαχόφρονες” που έλεγε ένας μακαρίτης ακροδεξιός εκδότης. Και η ουσία γα τον Σφακιανάκη είναι ότι τσέπωσε αρκετά χρήματα από την συναυλία που έδωσε στην Αλβανία.

Αξίζει όμως να παρακολουθήσουμε το σχετικό βίντεο από την σατιρική εκπομπή και στο οποίο ακούμε τον παρουσιαστή της Αντώνη Κανάκη να μας λέει:

«Βρέθηκε η θεραπεία για τον ρατσισμό. Η θεραπεία για τον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια συναυλία στην Αλβανία. Ναι, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε συναυλία στην Αλβανία. Του το είπε αυτή η κοπέλα ότι “εδώ είναι Αλβανία. Εδώ που φτύνεις, εδώ θα γλείψεις”. Γιατί όπως σας είπαμε, το μόνο αντίδοτο τελικά στον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Και όταν το εισιτήριο είναι 150 ευρώ…

Έτσι λοιπόν την έκανε όχι τη μία, τις δύο, τις τρεις κωλοτούμπες ο Νότης Σφακιανάκης. Τους αγαπάει ξαφνικά τους Αλβανούς ο Νότης… Είδατε, είναι μαγικό αυτό. Όταν είσαι στην Ελλάδα, οι Αλβανοί μας παίρνουν τις δουλειές. Όταν είσαι στην Αλβανία, οι Έλληνες που δεν δουλεύουν. Μπράβο ρε Νότη, ωραία τα γύρισε, πήρε τα φράγκα από τη συναυλία, τα ξέχασε όλα…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *