«Ασταθής» και «αυξημένης επικινδυνότητας» η κατάσταση της υγείας του Δ. Κουφοντίνα

«Ασταθής» και «αυξημένης επικινδυνότητας» χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας η κατάσταση της υγείας του Δ. Κουφοντίνα.
Το σάκχαρο έχει πέσει χαμηλά (59 mg/dL) και ο Δ. Κουφοντίνας, όπως σημειώσαμε σε χτεσινό ρεπορτάζ, αρνήθηκε (και εγγράφως) και εξακολουθεί να αρνείται να του χορηγηθεί οποιοδήποτε σκεύασμα σακχάρου.

Λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας και προκειμένου να υπάρχει συνεχής παρακολούθησή του, επετράπη από σήμερα σε μέλη της οικογένειάς του να βρίσκονται στο θάλαμο σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ώστε να ειδοποιήσουν αμέσως τους γιατρούς, αν διαπιστώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Σε επικοινωνία μας με τον προϊστάμενο της γραμματείας των Φυλακών Κορυδαλλού, επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Ιωάννης Χατζόγλου ανέλαβε κανονικά τα καθήκοντά του στη φυλακή. Παρά ταύτα, δεν μας έδωσαν καμιά πληροφορία για το αν και πότε θα συγκληθεί το Συμβούλιο Φυλακής. Πλέον δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Το Συμβούλιο Φυλακής υφίσταται σε πλήρη σύνθεση και οφείλει να συνεδριάσει άμεσα και να χορηγήσει στον Δημήτρη Κουφοντίνα την άδεια που έπρεπε να του έχει χορηγηθεί εδώ και δυόμισι μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *