Στέλεχος της Ν.Δ: “Να σταμπάρουμε ποιά είναι τα μαγαζιά των Αριστερών, να πάμε να τα σπάσουμ唨(Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλος)

Αλλη μια επιβεβαίωση είχαμε για το πόσο “κότες” είναι δεξιοί και ναζιστές μπροστά στο ενδεχόμενο να αναλάβουν την ευθύνη για τα γραφόμενα ή λεγόμενα τους. Αν δεν πουλάμε τρέλα, αρχίσουν να κλαψουρίζουν, να ζητάνε συγνώμη να παρουσιάζονται “μετανιωμένες Μαγδαλινές”.

Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο στέλεχος της Ν.Δ και δημοτικό σύμβουλο Παγγαίου, Χρήστο Πριονίδη.
Αυτός, λοιπόν ο “υπερπατριώτης”, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε τους ομοϊδεάτες του να τον ακολουθήσουν στην πρωτοβουλία του αναβίωσης των παρακρατικών οργανώσεων τύπου ¨Καρφίτσα”,  θέτοντας σαν πρώτο στόχο: «Να σταμπάρουμε ποιά είναι τα μαγαζιά των Αριστερών, να πάμε να τα σπάσουμε», εκτιμώντας παράλληλα ότι «είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τον εμφύλιο πόλεμο».

Φυσικά κανένας εισαγγελέας δεν ενδιαφέρθηκε στην προτροπή του γαλάζιου στελέχους να εξαπολύσουν πογκρόμ κατά των αριστερών -ε, δεν έριχνε τρικάκια και μπογιές για να θεωρήσουν σκόπιμο οι δικαστές να παρέμβουν- ενώ όταν τα λεγόμενα του Νεοδημοκράτη πήραν δημοσιότητα και μπροστά στον κίνδυνο ποινικών διώξεων προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.  «Πάνω την αγανάκτηση μου χρησιμοποίησα μια άστοχη φράση, όπου τώρα που είμαι ψύχραιμος καταλαβαίνω πως ήμουν υπερβολικός και λάθος», μας λέει.

Θα ήταν πλεονασμός να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο εμείς πέρα απ’ αυτά που ακούμε να λέει ο Νίκος Μπογιόπουλος, στην χθεσινή του ραδιοφωνική εκπομπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *