Οι δημοσιογράφοι, η παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ και ο ανεκδιήγητος Κοτζιάς

Πιθανόν να θυμάστε την δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί πριν λίγες μέρες και η οποία αθώωνε όλους τους μπάτσους που είχε ξαμολήσει ο τότε υπουργός προστασίας του συστήματος Παπουτσής  με εντολή να μακελέψουν τον κόσμο, για να σπείρουν τον τρόμο και να περάσουν το μήνυμα ότι η κυβέρνηση είναι αήττητη, όταν  ψηφιζόταν το Μεσοπρόθεσμό πρόγραμμα αρχές Ιούλη του 2011.

Επίσης ίσως αντιληφθήκατε τους μπατσοσυνδικαλιστές να κάνουν περατζάδα από όλα τα ΜΜΕ -ειδικά του Αλαφούζου- και να μιλούν για “δικαίωση” με τους δημοσιογράφους να τους σιγοντάρουν που επιτέλους “κατέπεσαν οι συκοφαντίες σε βάρος τους” και τα σχετικά.

Φυσικά όλοι οι δημοσιολόγοι γνώριζαν -είχαν δημοσιευτεί δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες- ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αιματοκυλίσει την διαδήλωση με δεκάδες τραυματίες να έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, κάποιους μάλιστα απ’ αυτούς σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.

Με την ευκαιρία να προσθέσουμε ότι όταν έγινε γνωστό ότι μετά από 7 χρόνια -λόγο αλλεπάλληλων αναβολών- έγινε η δίκη για την δολοφονική κτηνώδικη συμπεριφορά των μπάτσων, και όλοι οι ένστολοι εγκληματίες αθωώθηκαν στο δίκτυο υπήρξαν αρκετές αναρτήσεις από τα θύματά τους.

Μια χαρακτηριστική:

Ολοι αυτοί, λοιπόν, οι “λειτουργοί της ενημέρωσης” που θεώρησαν “σωστή απόδοση της δικαιοσύνης” να μην έχουν καμιά συνέπεια οι αστυνομικοί που μακελεύουν διαδηλωτές, σήμερα ανέβηκαν “στα κάγκελα” για την “ανομία” του “Ρουβίκωνα” με αφορμή την παρέμβαση της αναρχικής ομάδας στο υπουργείο των Εξωτερικών.

Λογικό για τους δημοσιοκάφρους. Ο μπάτσος μπορεί να ανοίγει κεφάλια ατιμώρητος. Οταν οι αναρχικοί σπάσουν μια τζαμαρία πρέπει να τιμωρηθούν. Τα “όργανα της τάξεως” μπορεί να σακατεύουν στο ξύλο όποιον διαδηλώνει χωρίς να έχει καμιά επίπτωση. Τα “παράπτωμα” που χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία είναι να πετάξεις ένα κουτί μπογιά σε κάποιο κτίριο.

Και κάτι τελευταίο για τον Κοτζιά. Είναι ο τελευταίος που μπορεί να παραδίδει “ιστορικά μαθήματα” στον “Ρουβίκωνα”, ο οποίος αιτιολόγησε την ακτιβιστική του ενέργεια για την στάση που κρατάει το ελληνικό κράτος υπέρ του Ισραήλ και σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.  Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε γράψει διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *