Οι στενές σχέσεις Κυριακού με Κυριάκο και Μαρεβα

Με ελικόπτερο του ΑΝT1, πήγαν στο Πόρτο Χέλι από τα Χανιά, Κυριάκος και Μαρέβα.

Ένα ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 προσγειώθηκε στα Χανιά στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και σε αυτό επιβιβάστηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Το απόγευμα, ακόμα ένα ελικόπτερο, του ίδιου ομίλου έχοντας τον ίδιο προορισμό, παρέλαβε από το ίδιο σημείο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προορισμός και των δύο ήταν το Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται η βίλα Κυριακού, καταδεικνύοντας τις στενές σχέσεις του προέδρου και της συζύγου της ΝΔ με τον όμιλο ΑΝΤ1.

Εξάλλου, οι στενές αυτές σχέσεις είναι εμφανείς, καθώς η τακτική του ομίλου, καθ΄όλο το διάστημα των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων για το “who is who” και τις κινήσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η θέση του είναι απλώς ότι… «χτυπάνε τη σύζυγό του Κυριάκου», μια στήριξη που κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού οι σχέσεις του ομίλου ΑΝΤ1 με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη… “συσφίγγονται” και μέσω της Endeavor, του οργανισμού στον οποίο η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ είναι ιδρύτρια και αντιπρόεδρος του ΔΣ.

Μέλος του ΔΣ έχει διατελέσει και ο Θοδωρής Κυριακού…

Πηγή: “Κουτί της Πανδώρας”

Μία απάντηση στο “Οι στενές σχέσεις Κυριακού με Κυριάκο και Μαρεβα”

  1. Μέχρι τώρα ο πρωτομάστορας της διαφθοράς, ο πρωταθλητής της διαπλοκής και αντιπροσωπευτικότερος τύπος της σαπίλας του πολιτικού συστήματος, αντάξιος συνεχιστής στο
    δρόμο πο χάραξε ο πάτερ φαμίλιας της της μεγαλύτερης και αθλιοτερης πολιτικής συμμορίας με
    Την αναγωγή της ρεμούλας , της μίζας και της διαφθοράς των πάντων, σε ειδική σχολή, φρόντιζε να
    εκτελεί τις παρανομίες του σε σκοτεινούς και απροσπέλαστος χώρους. Τέλος αυτό. Τώρα απροκάλυπτα και προκλητικά. Παρασυρμένος από τον εσμό των έμπειρων έχει κυριολεκτικά ξεπεράσει
    Οποιοδήποτε όριο και προκαλεί ανοικτά τους πάντες με την χαρακτηριστική θρασύτητα που τον διακατέχει τελευταία. Μάλλον βλέπει το τέλος του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *