Π. Πολάκης: “Ο απατεώνας και λαμόγιο” Φλώρος πήρε ιατρική “γνωμάτευση κατά παραγγελία προφανώς με αντάλλαγμα “

Αυτό νομίζουμε ότι δεν έχει προηγούμενο! Να βγαίνει δηλαδή υπουργός της κυβέρνησης και να καταγγέλλει δημόσια ότι υπάρχουν γιατροί οι οποίοι χρηματίζονται για να χορηγούν “γνωμάτευση κατά παραγγελία”!
Κι εδώ -ανεξάρτητα τι γνώμη έχει σχηματίσει κανένας για τον Παύλο Πολάκη και εμείς δεν έχουμε την καλύτερη- η ανάρτηση που έκανε στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας είναι “βόμβα”.

Χωρίς μισόλογα και στρογγυλεμένες εκφράσεις ο Π. Πολάκης μας γράφει ότι ο  Αριστείδης Φλώρος της Energa ένας από τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού” πλήρωσε γιατρούς για να πάρει πιστοποιητικό αναπηρίας και να αποφυλακιστεί! (Εντύπωση προκαλεί ότι την γνωμάτευση που υπογράφει ο Προϊστάμενος της διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης,Διονύσιος Γαϊτάνης, ο Φλώρος παρουσιάζεται ανασφάλιστος!).

Σε κάθε περίπτωση, μετά αυτή την εξέλιξη που οδήγησε τον “απατεώνα και λαμόγιο” -όπως τον χαρακτηρίζει ο Πολάκης- Φλώρο εκτός φυλακής, αναμένουμε καινούργιες αντιδράσεις.
(Για μας φυσικά δεν μας κάνει καμιά εντύπωση ότι ο “καλώς κόσμος” έχει την δυνατότητα να προχωράει σε μεθοδεύσεις για να ξελασπώνει αν τύχει και του κάτσει “στραβή”. Το γεγονός όμως ότι τέτοιες τακτικές καταγγέλλονται δημόσια και μάλιστα από κυβερνητικό στέλεχος, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Επίσης μένει να δούμε τι εννοεί ο Πολάκης όταν γράφει ότι θα “πληρώσουν πολύ ακριβά” οι γιατροί που συνέργησαν στην αποφυλάκιση Φλώρου).

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη (Οι υπογραμμίσεις δική μας παρέμβαση)

Πριν λίγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!

Δεν μίλησα δυο μέρες αφενός γιατί είμαι σε τριήμερες ” διακοπές”, αφετέρου γιατί ήθελα να δω τι συμβαίνει .
Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!

Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!

Πρωτοετής Φοιτητής της Ιατρικής καταλαβαίνει πως αυτά είναι γνωμάτευση κατά παραγγελία προφανώς με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!

ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να “καθαρίζετε” εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!

Υ.Γ: Ο άνθρωπος που υπέγραψε για τον Φλώρο δεν υπέγραψε για γυναίκα με ακρωτηριασμένο πόδι

2 απαντήσεις στο “Π. Πολάκης: “Ο απατεώνας και λαμόγιο” Φλώρος πήρε ιατρική “γνωμάτευση κατά παραγγελία προφανώς με αντάλλαγμα “”

  1. (1)με τι διαφανη διαδικασια (2) ποιο υπουργειο εποπτευσε και (3) με τινος υπογραφη διοριστηκε ο Δ. Γαιτανης Διευθυντης Ιατρικης Αξιολογησης

  2. Ξέρω έναν κακομοίρα μοναχικό άνθρωπο που έχει ΧΑΠ δεν βλέπει και είναι σε άθλια κατάσταση πήγε στο κενά να του βγάλουν ένα βοήθημα για να πάρει μια γυναίκα να τον πηγαίνει στο γιατρό και να καθαρίζει το σπίτι που βρομάει τώρα και δεν του έβγαλαν ένα ποσό να τον βοηθησουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *