Μια αποφυλάκιση και χιλιάδες ψέματα για το νόμο Παρασκευόπουλου

Με αφορμή την αποφυλάκιση του Α. Φλώρου, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος προπαγάνδας σε κανάλια και ηλεκτρονικά μέσα παραπληροφόρησης σχετικά με τον νόμο Παρασκευοπούλου (Ο οποίος λήγει σήμερα και αγωνιζόμαστε για την παράταση του)

Την ίδια στιγμή ΟΛΟΙ σιωπούν για τις θανατικές καταδίκες που εκτελούνται στις φυλακές.

Πριν λίγους μήνες ένας νεαρός κρατούμενος (ο Σ.Μ) πέθανε στις φυλακές Λάρισας από μόλυνση στο δόντι, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτόν, παράλληλα τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι κρατούμενοι που βυθισμένοι στην απελπισία, έδωσαν τέλος στην ζωή τους αυτοκτονώντας , όμως κανείς δεν μίλησε για αυτούς, ενώ μόλις σήμερα ένας 64 χρόνος κρατούμενος (υπόδικος ) πέθανε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού εξαιτίας της αδιαφορίας που επικρατεί, κι όμως δεν γράφτηκε ούτε μια λέξη για αυτόν.

Αντίθετα όλοι αυτοί που κατακρίνουν τον νόμο Παρασκευοπούλου, προβάλλουν μόνο τις κατάπτυστες υποθέσεις αυτών των λίγων που ασχημονούν , μπαίνοντας σε σπίτια και βασανίζοντας ηλικιωμένους (πράξεις απεχθείς και για εμάς τους κρατούμενους) και κρύβουν την αλήθεια των εκατοντάδων πρώην κρατουμένων που επέστρεψαν στις οικογένειες τους και έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Παράλληλα κανείς δεν λέει κουβέντα για τον δικαστικό παραλογισμό που επιβάλλει άδικα χιλιάδες χρόνια φυλακής, κανείς δεν μιλάει για την αυθαιρεσία της αστυνομίας που κατασκευάζει ένοχους με παραπλανητικές τηλεφωνικές υποκλοπές και δήθεν εγκληματικές οργανώσεις κανείς δεν ασχολείται με τις κομμένες άδειες, τις αρνητικές απαντήσεις σε αιτήσεις αποφυλάκισης….

Δεν θα σιωπήσουμε μπροστά στην ανθρωποφαγία των πολιτικών, δικαστικών και δημοσιογραφικών κύκλων που θέλουν τους κρατουμένους να αποφυλακίζονται σε φέρετρα.

Το σκάνδαλο δεν είναι η αποφυλάκιση του Φλώρου….

Το σκάνδαλο είναι ότι δεν αποφυλακίζονται οι δεκάδες «ανώνυμοι» κρατούμενοι που αργοπεθαίνουν μέσα στις φυλακές ως εξιλαστήρια θύματα μιας εκδικητικής δικαιοσύνης που υπηρετεί τα συμφέροντα των δυνατών και των πλουσίων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Επιτροπή Αγώνα Φυλακών Κορυδαλλού (Α,Β,Γ,Δ,Ε πτέρυγες )

Υπόγειο παράρτημα Α θέση

Α όροφος γυναικείων φυλακών

Πηγή: indymedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *