Για τα επεισόδια στο Δήμο Βόλου

Το νερό είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα για να περάσει      στα χέρια των ιδιωτικών εταιρειών.

Έξω τα ΜΑΤ και οι μπράβοι  από το δημαρχείο του Βόλου.

Το Δίκτυο εργαζομένων στους ΟΤΑ καταδικάζει με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τα όσα απαράδεκτα, αντιδημοκρατικά συνέβησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου στο  Βόλο, σε βάρος εργαζομένων, πολιτών και δημοτικών συμβούλων,  γιατί αντιδρούν στο σκάνδαλο «ΕΡΓΗΛ» – ΔΕΥΑΜΒ που απασχολεί τους πολίτες του Βόλου, στην πολιτική διαχείρισης της δημοτικής αρχής.

Οι τραμπούκικες μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής του Δήμου Βόλου, η παρουσία των ΜΑΤ, αλλά και των μπράβων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου – όπως έγινε την Τρίτη 28 Αυγούστου- εξυπηρετούν την αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική της δημοτικής αρχής και τα γενικότερα σχέδια, έτσι ώστε ένα κοινωνικό αγαθό όπως το νερό να περάσει στα χέρια των ιδιωτικών εταιρειών και να αποτελέσει αντικείμενο κερδοφορίας.

Πολυεθνικές εταιρείες, επιδιώκουν και   θέλουν να πάρουν τα δίκτυα ύδρευσης- αποχέτευσης σε  όλη της χώρα. Και σε αυτά τα σχέδια τους,  έχουν αρωγούς  εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις και τις δημοτικές αρχές  που είναι με την ιδιωτικοποίηση του νερού και προωθούν την ιδιωτικοποίηση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης, αλλά και της ΕΥΔΑΠ.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων, των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών που αντιπαλεύουν τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση του νερού. Που παλεύουν για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων.

Το νερό είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα για να περάσει στα χέρια των ιδιωτικών εταιρειών.

Έξω τα ΜΑΤ και οι μπράβοι  από το δημαρχείο του Βόλου.

.Αύγουστος 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *