Προκαλεί το Πασοκικό σούργελο που λέγεται Εύα Καϊλή- Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν τα λεγόμενά της.

Το ότι το πολιτικό αστικό πολιτικό βρίθει από σούργελα το διαπιστώνουμε κάθε μέρα. Οπως επίσης είναι γνωστό ότι αυτά τα τυχάρπαστα άτομα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χυδαιολογούν και να προκαλούν, με τα λεγόμενα και γραφόμενα τους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Σειρά είχε σήμερα να παρουσιαστεί σε παρόμοιο σκηνικό ο πολιτικός ογκόλιθος που ονομάζεται Εύα Καϊλή.
Αφού το έργο της τύπισσας σαν ευρωβουλευτή είναι ανύπαρκτο, πρέπει περιστασιακά να βρίσκει τρόπο ώστε να έρχεται στην δημοσιότητα. Το ότι τις περισσότερες φορές γελοιοποιείτε, όπως τότε που μας γνωστοποίησε ότι κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού της και έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς της, αφού το καταλήστεψαν¨, έχει ελάχιστη σημασία γι’ αυτή.

(Δεν είναι εντυπωσιακό επίσης ότι ο πολιτικός χώρος που στεγάζει αυτό το “νούμερο”, δίνει κάλυψη ακόμα και στις πιο εξωφρενικές παπαριές της).

Σήμερα μέσα από την τηλεόραση του Αλαφούζου, έδειξε την πιο σάπια, εμετική πλευρά του εαυτού της, εκστομίζοντας μια “διαπίστωση” που πιθανόν μόνο ένας “πολιτικός άντρας” επιπέδου Τζήμερου θα μπορούσε να κάνει.

Ισως να μην άξιζε τον κόπο να ασχοληθούμε καν μαζί της, αλλά δεν θέλουμε να σας στερήσουμε το “λούσιμο” που δέχτηκε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από χρήστες του διαδικτύου, -κάποιες φορές όχι και με τόσο “κόσμιο” τρόπο-, μετά την χυδαία δήλωσή της ότι  «Τα επιδόματα δίνονται σε τύπους σαν τον Καρανίκα,  σε τεμπέληδες που φυτοζωούν χωρίς να θέλουν να εργαστούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *