ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μάθουμε πώς δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος

Ο αγαπημένος Zak δολοφονήθηκε δείχνοντάς μας εύγλωττα με το θάνατό του ακριβώς αυτό που μας έδειχνε στη ζωή του, με το θάρρος του και με τον ακτιβισμό του. Ότι είναι ένας κόσμος που επιτίθεται με απαράμιλλη αγριότητα και φαντασμαγορικό υπανθρωπισμό στους αδύναμους και τους διαφορετικούς. Ότι είναι άδικος. Ότι αυτός ο κόσμος πρέπει ν’ αλλάξει.

Περιμένουμε τα (πλήρη) βίντεο από τη μεταχείριση που είχε από τους αστυνομικούς, κατά την μάταιη προσπάθεια διαφυγής προς επιβίωσή του.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε το αν οι δράστες που συναποφάσισαν και συνεκτέλεσαν την ανθρωποκτονία του θα κρατηθούν προσωρινά προκειμένου να μην επιδείξουν τόσην από την ευσπλαχνία τους και σε κάποιον άλλον που δεν είναι της αποδοχής ή της “τελείας αρεσκείας” τους.

Περιμένουμε να δούμε τις φάτσες των ανθρωποειδών που θεώρησαν ότι τους μη έχοντες τους στέλνει κανείς στον τάφο για την πλάκα, μια και τις πλάτες τους τις είδαμε ήδη στα βίντεο, αφότου αποφάσισαν να τον “τελειώσουν”. Ή μήπως η άρση της προστασίας επιφυλάσσεται μόνο για τις οροθετικές και ταλαίπωρους;

Περιμένουμε οι αποφάσεις των Αρχών σ’ αυτήν την περίπτωση να μην οπλίσουν τις ανθρωποκτόνες κλωτσιές και τις μπουνιές των ίδιων ή άλλων ανθρώπων, να μην συλήσουν τη μνήμη του νεκρού με αναπόδεικτες αιτιάσεις σχετικά με την παρουσία του εκεί και να διερευνήσουν με πληρότητα το αν ο Ζακ “κλειδώθηκε” στο χρυσοχοείο με ρατσιστικό κίνητρο.

Περιμένουμε να διαβεβαιωθεί πλήρως η Πολιτεία ότι δεν επρόκειτο για παράνομη κατακράτηση και ανθρωποκτονία με κίνητρο την ταυτότητά του ως ΛΟΑΤ ή ως ακτιβιστή – υπερασπιστή ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τα περιμένουμε όλα αυτά με την έννοια ότι ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

Θα είμαστε “από πάνω” να δούμε πώς τα πάτε με τις έρευνες.

Πηγή: Electra Leda Koutra – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *