Η σχολή του Σπίνου


Τελικά φαίνετε ότι ο Αρης Σπίνος, το δεξί χέρι του Γιάννης Παπαγιάννη και αποτυχημένος εκδότης –για ένα φεγγάρι έβγαζε την εφημερίδα «24 ώρες»- φαίνετε ότι δημιούργησε δημοσιογραφική σχολή.

Είναι ο τύπος που, αν θυμάστε, κατέθετε στον εισαγγελέα ότι στην υπόθεση του Ζαχόπουλου τον είχε πλησιάσει μια γυναίκα, ονόματι Δήμητρα, και σύμφωνα πάντα με το Σπίνο τον ενημέρωσε ότι πίσω απ’ την υπόθεση Ζαχόπουλου υπήρχαν «μυστικές υπηρεσίες» κ.λπ.

Αλλά οι φαντασία του συγκεκριμένου δημοσιοκάφρου δεν σταματάει εκεί. Ο ίδιος ήταν που μας έλεγε ότι οι ενέργειες του Δαϊλάκη καθοδηγούταν απ’ την αμερικάνικη πρεσβεία και ένα σωρό άλλες τέτοιες παπαριές.

Ο Σπίνος ήταν που μας έλεγε πριν κάποιους μήνες, απ’ το δελτίο του Extra3 ότι οι Αμερικάνοι προσπαθούν να εξαγοράσουν τρεις βουλευτές της Ν.Δ για να ρίξουν την κυβέρνηση. (Το είχαμε σχολιάσει μάλιστα τότε)
Θέμα που το πήρε και το ανακύκλωσε η «Αυριανή» ενώ με μεγάλη καθυστέρηση το ανακάλυψε τώρα και ο Λιάτσος και το προβάλλει στην φυλλάδα του.

Τελικά δεν είναι μόνο κάποια μπλόγκερς που παρουσιάζουν τις φαντασιώσεις τους σαν γεγονότα, και ορισμένοι δημοσιοκάφροι δεν πάνε πίσω.

0 απαντήσεις στο “Η σχολή του Σπίνου”

  1. Ποιά σχολή μπορεί να δημιουργήσει ο “δημοσιογράφος” που κάθε βράδυ κατακρεουργεί την Ελληνική γλώσσα, όταν δεν μπορεί να ξεχωρήσει το συμπερασματικό άρα από το ερωτηματικό άραγε , όταν το “ρεπορτάζζζζ” του κατά τον ομογάλακτό του, προιστάμενό του Γιάννη Παπαγιάννη αφορά μόνο στούς λιβανωτούς για τον αδιάφθορο, τον σεμνό, τον ταπεινό, Καραμανλή σε βαθμό που να εξοργίζει κάθε λογικά σκεπτόμενο τηλεθεατή. Μα σε ποιούς απευθύνεται ο εκδότης της “24 ΩΡΕΣ”? (ο τίτλος της μου θυμίζει την εφημερίδα του Κοσκωτά, αλήθεια αυτή είναι?).
    Αυτή η εφημερίδα είναι που εισέπραξε 65000€ όπως διάβασα σε άλλες εφημερίδες και blogs για κρατικές διαφημίσεις, όταν είχε μηδενική κυκλοφορία?
    Αν αυτός δεν είναι παπαγαλάκι τότε ποιοί είναι οι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια που αυτός ο ίδιος καταγγέλει?
    Αιδώς αχρείοι Αργείοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *