Η Αζέλ και ο δικέφαλος ανθρωπαετός


Επιτέλους, η ΝΔ απέκτησε νέο σύμβολο. Είναι ο δικέφαλος αετός. Οχι σαν της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, των δεσποτάδων ή της Αλβανίας.
Εδώ έχουμε δικέφαλο αετό με ανθρώπινα κεφάλια.
Στο ένα κεφάλι απεικονίζεται ο Δάμαλος, στο άλλο ο Πανίκας.
Αυτοί είνοι οι αετοί, το είπε ο τηλενομάρχης-τραγουδιστής-τώρα και ηθοποιός Πανίκας, πάει και τελείωσε.

Οσοι δεν το πιστεύετε ρωτήστε την Αζέλ. Την τέως χορεύτρια πολιτιστικών κέντρων. Κάνου είναι το επώνυμό της, το Αζέλ (ουδεμία σχέση με τη Ζιζέλ) είναι το καλλιτεχνικό της –άκρως εξωτικό, προφανώς για να ταιριάζει στην εξωτικότητα του θεάματος που προσέφερε– με το οποίο την προσφωνούσε ο Πανίκας, λάτρης της τέχνης της προφανώς και τακτικός θαμώνας των πολιτιστικών κέντρων στα οποία στα νιάτα της η Αζέλ διακονούσε την τέχνη της Τερψιχόρης.

Δημιούργησε παράδοση η ΝΔ με τα DVD.
Μετά το διάσημο, το οποίο οδήγησε τον Ζαχόπουλο στο τραγικό –αλλά όχι μοιραίο τελικά–σάλτο μορτάλε, ένα άλλο DVD, κατακλύζει με το βόρβορό του την επικαιρότητα, μετατρέποντας την αίθουσα της Βουλής όπου συνεδριάζει η Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου σε αίθουσα συνοικιακού καφενείου, στο οποίο οι θαμώνες τσακώνονται και ανταλλάσσουν «γαλλικά» καθώς παρακολουθούν το ματς.
Δείγμα λαμπρό ο απείρου κάλλους διάλογος Πατριανάκου-Ρόβλια («κάτσε κάτω μωρή…» κ.τ.λ.).
Μετά το DVD ακολουθεί πάντα η Εντατική. Στην Εντατική ο Ζαχόπουλος, στην Εντατική με έφραγμα και αγγειοπλαστική ο Κουκοβίνος (αυτός την έβγαλε πιο φτηνά).

Ο μόνος ικανοποιημένος είναι ο τηλενομάρχης.
Εκεί που εμφανιζόταν με κομμένα τα φτερά, καθώς φερόταν να είχε δείξει τον Καραμανλή ως ενορχηστρωτή του βατοπεδινού σκανδάλου, ξαφνικά πέταξε και πάλι σαν αετός, για να συναντήσει ψηλά στα Ιμαλάια (έτσι έχει αποκαλέσει στο παρελθόν τον Καραμανλή) τον άλλο αετό και να αποτελέσουν πλέον το δικέφαλο σύμβολο της γαλάζιας παράταξης.

Με τη βοήθεια της Αζέλ, φυσικά, της οποίας η αξιοπιστία δεν αμφισβητείται (όπως ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αξιοπιστία της Χαλιμάς, γνωστού τέκνου της λάγνας Ανατολής και αυτής).
Μόνο που ξέχασε ο λαλίστατος τηλενομάρχης εκείνη την προ τριετίας επιστολή του στον Καραμανλή, με την οποία καταγγέλλει σημεία και τέρατα για τις ανταλλαγές οικοπέδων της εκλογικής του περιφέρειας (άρα απώλεια εκλογικής πελατείας για τον ίδιο) προς όφελος των καλογέρων-μπίζνεσμαν.
Οταν σ’ ένα επίσημο χαρτί χρησιμοποιεί τόσο σκληρή γλώσσα, φανταστείτε τι μπορεί να ξεφύγει από το έρκος των οδόντων ενός αμετροεπούς ψευτόμαγκα μπροστά σε δυο κυρίες γαλάζιας απόχρωσης, η μία εκ των οποίων μάλιστα είναι η Αζέλ, ο θρύλος του οριεντάλ.


Ο γράψας του γράψαντος, ο βιντεοσκοπήσας του βιντεοσκοπήσαντος κατάντησε η ΝΔ.
Μόλις αναφέρθηκε το όνομα Καραμανλής (έστω και από σπόντα), ταραχή μεγάλη κατέλαβε το επιτελείο.
Σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε το DVD που έδειχνε τα παζάρια του Κουκοβίνου με φίλο του επιχειρηματία Πάπιστα (αλήθεια, αν όλα ήταν καθαρά στην υπόθεση, γιατί ο Πάπιστας παζάρευε με τον Κουκοβίνο και δεν τον πέταγε έξω, αν όχι να τον στείλει πεσκέσι στον εισαγγελέα;).
Κι όχι μόνο βρέθηκε το DVD και διοχετεύθηκε στα κανάλια, αλλά προβλήθηκε και στην Εξεταστική. Βλέπετε, παρανόμως κτηθέν και άρα απαγορευμένο προς θέαση ήταν μόνο το DVD του Ζαχόπουλου.

Ετούτο εδώ μπορεί να είναι επίσης παρανόμως κτηθέν, αλλά προφανώς ρωτήθηκε ο έμπειρος περί τις μετονομασίες Εφραίμ (ξέρετε πως οι καλόγεροι βαφτίζουν το αγριογούρουνο ψάρι και το χλαπακιάζουν τις μέρες των νηστειών) και απεφάνθη ότι, αφού βοηθάει να καθαρίσει το όνομα του πρωθυπουργού, είναι ευλογημένο και μπορεί να προβληθεί ακόμα και στη Βουλή.
Κι όχι μόνο προβλήθηκε, αλλά κλήθηκαν και οι τρισκατάρατοι δημοσιογράφοι να παρακολουθήσουν την προβολή.
Ναι, ναι, αυτοί που τους έχει απαγορευτεί να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις της Εξεταστικής ακόμα και από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της Βουλής.
Και βέβαια, έκαναν δηλώσεις και ο Παυλόπουλος και ο Αντώναρος.

Ολοι βέβαια καταλαβαίνουμε τι έχει γίνει. Ενας γαλάζιος υπόκοσμος πήγε να βγάλει το «κατιτίς» του απ’ αυτή την υπόθεση και, όπως κάνει κάθε υποκοσμιακός που σέβεται τον εαυτό του, έγραφε ο ένας τον άλλο σε κασετόφωνα και βίντεο, τα οποία εμφανίστηκαν την κατάλληλη στιγμή (και με το κατάλληλο αντίτιμο, φυσικά).
Τμήμα αυτού του λουμπεναριού χρησιμοποιείται ως τεκμήριο αξιοπιστίας ακόμα και του ίδιου του Καραμανλή. Τέτοιος ξεπεσμός!

Εκείνο που θέλουν να μας κάνουν να μην καταλάβουμε είναι πως εν προκειμένω έχουμε να κάνουμε με μία μόνο πλευρά του σκανδάλου του Βατοπεδίου και όχι με το σκάνδαλο αυτό καθεαυτό.
Αν ο Κουκοβίνος εκβίαζε για να τους τα πάρει, σημαίνει ότι κάπου τους βρήκε «ανοιχτούς».
Κι αν αυτοί παζάρευαν πόσα θα του δώσουν, σημαίνει πως είχαν πλήρη επίγνωση της παρανομίας. Αλλωστε, όλη η διαδικασία ήταν στημένη.
Οχι μόνο η διαδικασία «χρυσώματος» των καλόγερων, αλλά και η διαδικασία με την οποία οι καλόγεροι «αξιοποιούσαν» αυτά που πήραν. Και θέλουν να μας πείσουν ότι ο κάθε Κουκοβίνος μυρίστηκε τη φτιάξη και πήγαινε κι αυτός να βγάλει μίζα, αλλά οι υπουργοί δεν κατάλαβαν τίποτα, ενώ όλοι μαζί πιάστηκαν κορόιδα από τον Εφραίμ.
Τι να τους πεις τώρα;
Μόνο το λαϊκό: σε ποιον τα πουλάτε αυτά, ρε;

Είναι πλέον καθαρό ότι το πάνε για κουκούλωμα.
Η ιστορία με το DVD και το γαλάζιο βόρβορο της Θεσσαλονίκης (όλοι νεοδημοκράτες είναι, μην το ξεχνάμε), που κλείνει με τη διαβεβαίωση της αξιόπιστης Αζέλ ότι «δεν αναφέρθηκε ποτέ το όνομα του Καραμανλή», χρησιμοποιείται από τη ΝΔ ως εργαλείο αποπροσανατολισμού.
Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ παίζει στο ίδιο ταμπλό, γιατί το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να αποκομίσει πολιτική αξία κι όχι να φτάσει σε υπουργούς υπό κατηγορία.

Πηγή: Εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *