Λαφαζάνης: Η Ασφάλεια με παρακολουθούσε, με μαγνητοφωνούσε και με βιντεοσκοπούσε

Με τίτλο «Διώχθηκα επί Χούντας και τώρα επί ΣΥΡΙΖΑ», o Γιώργος Κατσίγιαννης παρουσιάζει στα «Παραπολιτικά» του Σαββάτου (29/9) ρεπορτάζ από την δίωξη του Παν. Λαφαζάνη και την συνομιλία που είχε μαζί του.

Ο Παν. Λαφαζάνης αποκάλυψε στον Γιώργο Κατσίγιαννη ότι η Ασφάλεια παρακολουθούσε και κατέγραφε όλες τις κινητοποιήσεις της ΛΑ.Ε., ιδιαίτερα τις κινητοποιήσεις της ενάντια στους πλειστηριασμούς και πρώτα απ’ όλα συστηματικά παρακολουθούσεμαγνητοφωνούσε και βιντεοσκοπούσε τον ίδιο τον Παν. Λαφαζάνη, με στόχο όχι μόνο να γνωρίζει τις κινήσεις του αλλά και για να «στοιχειοθετήσει» κατηγορίες σε βάρος του.

Οι μέθοδοι παρακολούθησης της Ασφάλειας με εντολές της κυβέρνησης αναπαράγουν τα χειρότερα χρόνια της αντικομμουνιστικής μετεμφυλιακής Ελλάδας και μάλιστα με πιο επικίνδυνη μορφή, αφού τώρα η Ασφάλεια είναι εξοπλισμένη με πολύ πιο σύγχρονατεχνολογικά μέσα και πολύ πιο αποτελεσματικά στον έλεγχο και την επιτήρηση.

Οι επισημάνσεις του Παν. Λαφαζάνη αποδεικνύονται από τις δικογραφίες που έχουν κατασκευαστεί σε βάρος των αγωνιστών και του ίδιου του Παν. Λαφαζάνη, δικογραφίες που βρίθουν από μονταρισμένες μαγνητοφωνήσειςμαρτυρίες παρακολουθήσεων και βιντεοσκοπήσεις, οι οποίες υποτίθεται ότι πραγματοποιήθηκαν με την άδεια εισαγγελέα!

Η δημοκρατία που μετατρέπει το “ΟΧΙ” σε “ΝΑΙ“, η δημοκρατία των ΜΑΤ, των γκλοπ, του χημικού πολέμου, των παρακολουθήσεων και των βιντεοσκοπικών καταγραφών από ΕΥΠ και Ασφάλεια νόμιμων κομμάτων και των νόμιμων ηγετών και στελεχών τους είναι εδώ και δίνει στην Ελλάδα όψεις δημοκρατίας αλά Τουρκία.

Μιας διάτρητης δημοκρατίας, για την οποία δεν λέει κανένας από το καθεστώς τίποτα, γιατί απλώς δεν ενοχλεί την Γερμανο-αμερικανοκρατία στην χώρα αλλά την θωρακίζει.

Ή έτσι νομίζουν!

Πηγή: Κ.Τ. -iskra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *