Δήλωση Σχεδίου β: “Αμερικάνικες βάσεις: Καμμένος και Τσίπρας, κλόουν και δήμιοι”

Η κυβέρνηση προτίθεται να πολλαπλασιάσει τις πολεμικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Σε επίσημη συνάντησή του με την ηγεσία του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, στις ΗΠΑ, ο Π. Καμμένος πρόσφερε στους Αμερικανούς τα αμπελοχώραφά του –έτσι  θεωρεί η εκάστοτε κυβέρνηση  τη χώρα μας, η χωροδεσποτεία φαίνεται πως  ποτέ δεν τελειώνει — για να εγκαταστήσουν βάσεις: Βόλο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη – και ας μην ξεχαστεί η Κάρπαθος που την έχει προσφέρει παλιότερα για τον ίδιο σκοπό.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βούτσης, ως κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος,  είπε ότι «δεν κατανοεί» την πρόταση του Καμμένου. Είναι ο πρόεδρος της Βουλής  ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να καταλάβει πολύ απλά πράγματα; Είναι η υπόλοιπη κυβέρνηση –ο Σύριζα δηλαδή— ανίδεη; Φυσικά όχι. Οι ανοησίες ότι διαφωνούν με τις θέσεις του Π. Καμμένου, αλλά όχι με τον ίδιο είναι σκέτη υποκρισία!

Όπως σημειώνεται στον Τύπο, οι τοποθεσίες εγκατάστασης νέων αμερικανικών βάσεων δεν είναι τυχαίες. Ούτε είναι μια πρωτότυπη ιδέα του  υπ. Άμυνας. Από την Αλεξανδρούπολη ήδη προωθούνται αμερικανικά ελικόπτερα σε χώρες της Αν. Ευρώπης. Στην 110η πτέρυγα μάχης της Λάρισας σταθμεύουν μόνιμα αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και χρησιμοποιείται επίσης για μετασταθμεύσεις των μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς  F-22 Raptor, όπως τον περασμένο Αύγουστο.

Όσα γίνονται εκεί και όσα σχεδιάζονται είναι εις γνώση και γίνονται με τη συναίνεση σύσσωμης της κυβέρνησης.

Διασκορπίζουν σαν κλόουν τις αρνητικές γι’ αυτούς εντυπώσεις με ανόητες δηλώσεις ότι δήθεν δεν καταλαβαίνουν πού το πάει ο  κ. Καμμένος  ή με δημοσιεύματα του φιλικού Τύπου που του επιτίθενται και συγχρόνως  σαν δήμιοι  μετατρέπουν συστηματικά τη χώρα μας σε πολεμική βάση για τις συγκρούσεις και τους πολέμους που σχεδιάζουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους.

11/10/2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *