Στέλεχος ΚΙΝΑΛ: Μην τσουβαλιάζετε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Δεν τρέχει τίποτα αν υπήρξαν “Δύο; Τρεις; Πέντε; Δέκα; διεφθαρμένοι υπουργοί” του. (Βίντεο)

Ακαταμάχητο το επιχείρημα της Νάντιας Γιαννακοπούλου -δυο φορές εκλεγμένης βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ και σήμερα ανερχόμενο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ-.
Δίνει αποστομωτική  απάντηση σε όσους ασκούν κριτική, γιατί ο πολιτικός φορέας της στέγαζε στους κόλπους του “λαδιάρηδες” πρωτοκλασάτους υπουργούς και διεφθαρμένα κυβερνητικά στελέχη.

Η κυρία αυτή, που σύμφωνα με την ίδια υπηρετεί την “αλήθεια” και μας δίνει την “ειλικρινή δέσμευση” ότι αν την ξαναεμπιστευτούμε στις επόμενες εκλογές “θα σταθεί δίπλα στους πολίτες”, για να βγούμε “από την πολύχρονη κρίση”, στιγματίζει όλους/ες εμάς που αναφερθήκαμε στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του πολιτικού της φορέα με αφορμή τις υποθέσεις Τσοχατζόπουλου – Παπαντωνίου.

Μας λέει άσχετους και μας αποδίδει αμετροπρέπεια και έλλειψη πολιτικής αντίληψης.
Δεν έγινε και τίποτα, μας λέει, επί της ουσίας, αν υπήρχαν στα χρόνια της ΠΑΣΟΚικης διακυβέρνησης“Δύο; Τρεις; Πέντε; Δέκα; διεφθαρμένοι υπουργοί”, αφού “ηθικοί και μη ηθικοί, τίμιοι και μη τίμιοι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα”.

Εμείς, δεν έχουμε να σχολιάσουμε το παραμικρό. Απλώς στο παρακάτω βίντεο (το απαλλοτριώσαμε από ανάρτηση χρήστη του twitter), θαυμάστε πολιτική σκέψη “προοδευτικού” πολιτικού στελέχους:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *