Ζαΐρ Μπολσονάρο όπως λέμε Αδόλφος Χίτλερ.

Γράφει ο mitsos175. 

Ρατσιστής, σοβινιστής, σαδιστής, προπαντός όμως αντικομουνιστής, δηλαδή γνήσιος φασίστας, είναι ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας.
Θέλει δικτατορία, βασανιστήρια, ανισότητα, καταστολή. Έχει δηλώσει πως θα δείρει ομοφυλόφιλους, θα μειώσει τους μισθούς ιδιαίτερα των γυναικών, θα σκοτώσει πολιτικούς αντιπάλους και θα διώξει τις μειονότητες.
Πως ένα τέτοιο ιοβόλο ερπετό πήρε το 55,5% των ψήφων, 10 εκατομμύρια παραπάνω από τον αντίπαλο του;

Η απάντηση έρχεται από το παρελθόν. Τη δημοκρατία της Βαϊμάρης. Η τραγική κατάσταση της Οικονομίας, η στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου και τα λάθη των δήθεν σοσιαλιστών έδωσαν την εξουσία στους ναζί.
Ο Χίτλερ δεν θα κατάφερνε ποτέ να κυβερνήσει χωρίς τους ηλίθιους και διεφθαρμένους αστούς πολιτικούς, που κυνήγησαν ανηλεώς τους Γερμανούς κομμουνιστές

Η ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται. Η κακή κατάσταση της Βραζιλιάνικης οικονομίας σε συνδυασμό με την τρομερή διαφθορά των αυτοαποκαλούμενων αριστερών πολιτικών και φυσικά η αμέριστη στήριξη της οικονομικής ολιγαρχίας ήταν τα αίτια για την ήττα της ανθρωπότητας στη Βραζιλία.

Οι Σοσιαλδημοκράτες, οι «αριστεροί» (εντός εισαγωγικών) έπεσαν με τα μούτρα στο φαΐ, αντί να εφαρμόσουν πραγματικά λαϊκή πολιτική. Στην ουσία δεν υπήρχε αντίπαλος. Δεν υπήρχε δυνατότητα διαφορετικής πολιτικής. Αυτές οι εκλογές, κι όχι μόνον αυτές, κι όχι μόνο στη Βραζιλία, έγιναν για το ποιος θα εφαρμόσει την άδικη, απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη πολιτική.
Οι αντίπαλοι του νέου Χίτλερ είχαν ήδη χάσει, όταν υιοθέτησαν τον καπιταλισμό, όταν εφάρμοσαν τη δεξιά έως ακροδεξιά πολιτική. Οι εγκληματίες ακροδεξιοί εκμεταλλευόμενοι τα σοβαρά λάθη των υπολοίπων αστών πολιτικών πήραν την εξουσία.

Οι Βραζιλιάνοι θα το μετανιώσουν πικρά. Έδωσαν δύναμη σε τέρατα. Θα υποφέρουν τώρα περισσότερο από πριν. Η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα θα δημιουργήσει μεγαλύτερη εξαθλίωση, ενώ ο φασισμός θα καταστείλει τις διεκδικήσεις και θα τρομοκρατεί διαρκώς τους εργαζόμενους. Θρησκευτικές μειονότητες, Ινδιάνοι, ομοφυλόφιλοι θα διωχθούν συστηματικά.
Ο λαός της Βραζιλίας έκανε μεγάλο λάθος.
Για να πατάξουν την εγκληματικότητα ανέβασαν στην εξουσία τους χειρότερους εγκληματίες.

Το έχουμε πει, θα το λέμε συνέχεια. Όταν ακολουθείται από όλους ακροδεξιά πολιτική ενισχύονται μακροπρόθεσμα οι ναζί και οι φασίστες. Μπορεί σε κάποιες εκλογές να πάρουν μικρότερο ποσοστό, αυτό είναι αδιάφορο. Ο φασισμός τρέφεται από τον καπιταλισμό, είναι καπιταλισμός στην πραγματική του μορφή.

Μόνο Λαϊκή Δημοκρατία, μια επαναστατική κομμουνιστική διακυβέρνηση μπορεί να ξεριζώσει αυτή την επικίνδυνη νοοτροπία, αυτή τη μορφή ανθρωποφαγίας. Τα ημίμετρα δεν είναι λύση, οδηγούν αργά ή γρήγορα στον όλεθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *