Θριάμβευσε για άλλη μια φορά η αστική “δικαιοσύνη”.

“Πλαστογραφείς απολυτήριο Δημ. Σχολείου για να βρεις δουλειά; 15 χρόνια φυλακή Παραποιείς συνειδητά στατικά στοιχεία για να οδηγήσεις στην οικονομική δολοφονία τον ελληνικό λαό; 2 χρόνια φυλακή με αναστολή”, τιτλοφορούσαμε, περασμένη ανάρτησή μας.

“Αν είσαι υπουργός και βουτήξεις 450.000 γερμανικά μάρκα, έχεις καλύτερη δικαστική αντιμετώπιση από τον πολίτη που κλέβει 2 ποδήλατα”, αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο μας.

Γιατί επαναφέρουμε αυτές τις δημοσιεύσεις μας; Ο λόγος είναι ότι τώρα διαβάζουμε την απόφαση του Εφετείου στο οποίο είχε προσφύγει η καθαρίστρια Παιδικού Σταθμού, για την πρωτόδικη απόφαση που της απόδωσε 15 χρόνια φυλακή επειδή έκανε το “έγκλημα” και παρουσίασε απολυτήριο δημοτικού ενώ είχε τελειώσει μόνο την Ε’ τάξη, σε μια προσπάθεια της να εργαστεί σαν καθαρίστρια λαμβάνοντας ένα πενιχρό μεροκάματο.

Οι δικαστές, λοιπόν, που εκδίκαζαν την υπόθεση στο Εφετείο, δεν συγκινήθηκαν από τις ικεσίες της καθαρίστριας η οποία αναγνώρισε το “λάθος” της και ζήτησε από τους “λειτουργούς της Θέμιδας” να της δοθεί μια ευκαιρία να συνεχίσει κανονικά την ζωή της. Την έκριναν ένοχη για το “κακούργημά” της και την έστειλαν για ολόκληρα δέκα (10!) χρόνια φυλακή.

Λογικό. Η καθαρίστρια είναι μια γυναίκα της τάξης μας. Δεν χρημάτισε δήμαρχος για να καταχραστεί εκατομμύρια ευρώ, ούτε υπήρξε υπουργός για να “λαδωθεί”, οπότε να είχε την “κατανόηση” και επιείκεια των δικαστών. 

Μία απάντηση στο “Θριάμβευσε για άλλη μια φορά η αστική “δικαιοσύνη”.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *