Αμερικάνοι νατοϊκοί έκαναν γυαλιά καρφιά την Terra Verde στα Χανιά

Ένα περιστατικό που είναι σχεδόν καθημερινότητα στα Χανιά περιγράφουν τα μέλη της συλλογικότητας Terra Verde. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται δύο μεθυσμένοι νατοϊκοί έσπασαν τη τζαμαρία της εισόδου της Terra Verde. Όταν η αστυνομία ήρθε, τίποτα ουσιαστικά δεν έγινε κι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Το βράδυ της Τετάρτης 28/11/18 υπήρχε μια όμορφη και χαλαρή διάθεση στο Στέκι Μεταναστών. Μια ατμόσφαιρα που έμελε να χαλάσει καθώς δύο άτομα προσπάθησαν σπάσουν την τζαμαρία στη νότια πλευρά της εισόδου της Terra Verde.

Ήταν δύο μεθυσμένοι νατοϊκοί στρατιώτες με επιθετικές διαθέσεις και κουβαλούσαν ορισμένες «έξυπνες» ιστορίες ως δικαιολογία για τον βανδαλισμό.

Στις εξηγήσεις που ζητήσαμε, μετά από δυναμική παρέμβασή μας, σαν πρώτη απάντηση πήραμε ότι τους οδήγησε σε λάθος προορισμό το GPS . Ο προορισμός τους; Μαγαζί στο οποίο διασκορπίζουν τη λίμπιντό τους νατοϊκοί (ήρθε η ανάπτυξη στην πόλη μας!!). Κατά τη δεύτερη αφήγησή, ένας φίλος τους είχε κρυφτεί στο χώρο..

Στο ερώτημα “Τι θα γίνει με την τζαμαρία;”, η απάντηση όμοια σε κάθε “επίσκεψη” των νατοϊκών στην πόλη μας—η οποία παρεμπιπτόντως θυμάται πολλές πικρές ιστορίες. “Έχω λεφτά”

Ο διάλογος διακόπηκε από το περιπολικό. Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς έβγαλε μια γρήγορη γνωμάτευση “Ωπ, τι λέει ρε Πακιστάν;”. Στη συνέχεια είδαν τις ταυτότητές τους και ξάφνου μαλάκωσαν. Στράφηκαν στο μέρος μας και έσπευσαν κάπως απότομα να μας ενημερώσουν για το πόσο δύσκολη διαδικασία είναι να καταγραφεί το γεγονός και να γίνει η καταγγελία, καθώς πρέπει πρώτα να μπει στη μέση η δικιά τους στρατονομία. Οι στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς καν να τους πάρουν στοιχεία.

Αν στη θέση των Γάλλων στρατιωτικών ήταν ο Πακιστανός όπως είπε το τζιμάνι ο αστυνομικός σίγουρα η εξίσωση θα άλλαζε και η ιστορία μας θα είχε πολύ διαφορετική κατάληξη.

Αγώνας της Κρήτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *