Μαζική διαδήλωση εκπαιδευτικών (Βίντεο) – “Αυτό το νομοσχέδιο θα γίνει πατσαβούρι, θα πάμε να το τρίψουμε στου υπουργού την μούρη”.

Απ’ ότι βλέπουμε και στο βιντεάκι που παραθέτουμε -το συνθέσαμε από αναρτήσεις χρηστών του twitter- η σημερινή απεργιακή των εκπαιδευτικών, ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών που συζητείται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, ήταν μαζικότατη και δυναμική.

Η τρίτη κατά σειρά μεγάλη κινητοποίηση των εκπαιδευτικών σημαδεύτηκε από πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή απεργών – διαδηλωτών ενώ από τα δεκάδες συνθήματα που ακούστηκαν ξεχώρισαν:  “Οχι στο σχολείο της αγοράς, το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς”, “αγώνας, αγώνας, αγώνας διαρκείας, είναι η απάντηση στον υπουργό Παιδείας”, “αυτό το νομοσχέδιο θα γίνει πατσαβούρι, θα πάμε να το τρίψουμε στου υπουργού την μούρη”.

Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τόσο μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση όπως αυτή που έγινε σήμερα από τους εκπαιδευτικούς και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία. Οι συγκεντρωμένοι διεμήνυσαν με όλους τους τρόπους προς την κυβέρνηση ότι δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν υπάρξει απόσυρση του νέου συστήματος διορισμών που συζητείται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, και δεν πραγματοποιηθούν μαζικοί διορισμοί στην Εκπαίδευση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *