Προβλέπεται ενδιαφέρον σκηνικό


«Σκαμπίλι έφαγε η βουλή απ’ αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο». Μ’ αυτά τα λόγια σχολίασε ο Θ. Πάγκαλος την παρουσία στην Εξεταστική Επιτροπή του ηγούμενου Εφραίμ.

Τι απρέπεια κι’ αυτή που Παγκαλου απέναντι σε έναν καλόγερο ο οποίος όπως είπε, απευθυνόμενος στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής: «προσεύχομαι για εσάς να σας φωτίσει ο Θεός να δώσετε σωστή θέση και να έχετε σωστή διερεύνηση του θέματος».

Τελικά ηθοποιοί και κομπάρσοι που παρελαύνουν μέχρι τώρα απ’ αυτό το θέατρο της βουλής δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι μόνο η παρουσία του τηλενομάρχη στην φαρσοκωμωδία που παίζεται στην Εξεταστική Επιτροπή θα μας χαρίσει γέλιο.
«Την Τρίτη, στην Εξεταστική Επιτροπή τα ασύστολα ψεύδη που ακούστηκαν από άτομα που εκτελούσαν διατεταγμένη αποστολή τελειώνουν. Η αλήθεια θα λάμψει», ήταν η σημερινή δήλωση του Ψωμιάδη.

Αντε επιτέλους να μάθουμε περισσότερα για την καλλιτέχνιδα Αζέλ.
Την τέως χορεύτρια πολιτιστικών κέντρων, με το υπέροχο καλιτεχνικό όνομα -προφανώς για να ταιριάζει στην εξωτικότητα του θεάματος που προσέφερε–.
Απ’ ότι μάθαμαι έτσι την προσφωνούσε ο Πανίκας, αφού ως γνωστόν κι αυτός είναι λάτρης της τέχνης της προφανώς και τακτικός θαμώνας των πολιτιστικών κέντρων στα οποία στα νιάτα της η Αζέλ διακονούσε την τέχνη της Τερψιχόρης.

Ασε που μπορεί να μερακλώσει ο νομάρχης μας και να σπεικάρει κανά δυο νταλκαδιάρικα άσματα σαν κι αυτά που τραγουδούσε στο μαγαζί «η Σαλονικιά» του Καραμπέρη –άλλο γαλάζιο φρούτο κι αυτό- και να αφήσει άφωνους τους ξενέρωτους εθνοπατέρες μας.

Ένα σωστό καραγκιοζλίκι σαν κι αυτό που λαμβάνει χώρα στην λεγόμενη Εξεταστική επιτροπή της βουλής, χρειάζεται την παρουσία ενός αυθεντικού Καραγκιόζη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *