Το Μπογδανίζειν εστί ασχημονείν

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να μη στερήσει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από τον χώρο στον οποίο πραγματικά ανήκει.

Ο χαριεντισμός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με χρυσαυγίτη στο Twitter και οι ευχές για το κλείσιμο της ΕΡΤ, με τη συνδρομή ερπυστριοφόρων, προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά καμία έκπληξη.

Είναι φυσικό κάποιος που δημόσια βρήκε να παρατηρήσει ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν ράκος, να μην έχει πρόβλημα να αστειεύεται διαδικτυακά με χρυσαυγίτες, οι οποίοι ονειρεύονται τανκς στην ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη περσόνα, φαντασιώνεται εδώ και καιρό την επιστροφή σε ένα μετεμφυλιακό κράτος, όπου μια καθαρή δεξιά θα κυνηγάει τους “χαβιαροσταλίνες” που τόλμησαν να “ξεπουλήσουν τη Μακεδονία τη μέρα του οσίου Μακεδονίου”.

Συνωμοσιολογία, ύβρεις, χυδαιότητα και αγένεια με περιτύλιγμα σοβαροφάνειας, στόμφου και θράσους. Δεν θα άξιζε ούτε λεπτό προσοχής στις μέρες μας, αν δεν γύρναγε αριστερά-ακροδεξιά να διαλαλεί ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ενός κόμματος που ο ίδιος το ονειρεύεται σκληρά δεξιό και φιλελεύθερο και φυσικά όχι κεντροδεξιό. Προφανώς αυτό το κάνει με τις πλάτες κάποιων εντός ΝΔ, που απολαμβάνουν τα λογύδρια για τις “σταλίνες” και τους “Μαδούρους”, κάποιων που αγνοούν τις αρχές του κόμματος στο οποίο βρίσκονται ως επισκέπτες.

Να συμμερίζεται άραγε και η ηγεσία αυτές τις απόψεις; Πιθανότατα όχι. Ο Μπογδάνος ονειρεύεται το κλείσιμο της ΕΡΤ, τη στιγμή που το κόμμα στο οποίο θα ήθελε να είναι υποψήφιος, άρει το εμπάργκο στη δημόσια τηλεόραση. 
Ταυτόχρονα, αυτοχρίζεται υποψήφιος και κάνει ότι το σκέφτεται κιόλας, λες και η ηγεσία του κόμματος, τον παρακαλάει.

Είναι προφανές ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να βάλει τέλος στο ανέκδοτο “υποψηφιότητα Μπογδάνου στη Νέα Δημοκρατία” και να μην τον στερήσει από τον εκτός συνταγματικού τόξου χώρο, στον οποίο πραγματικά ανήκει.

Πηγή: Μάνος Χωριανόπουλος – news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *