Περί αστυνομίας και μπάτσων

Ελληνική Αστυνομία: Πρόκειται για μια επαναστατική οργάνωση βασισμένη στα δημοκρατικά ιδεώδη που διέπουν τον Ελληνικό πολιτισμό.

Μπάτσος: Πρόκειται για μια εντυπωσιακή φιγούρα ντυμένη στα σκούρα μπλε. Έχει συνήθως στα δεξιά στην λεκάνη του ένα πιστόλι και πίσω στον κώλο του ή στην κωλότσεπη να κρέμεται ένα ζευγάρι χειροπέδες. Συνήθως πηγαίνουν δύο δυο σαν τους Χιώτες. Ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός.

Συνήθως ο ένας ξέρει ανάγνωση κι ο άλλως γραφή, εκτός των “ειδικών φρουρών” που η μόνη ειδίκευση τους είναι οι ειδικές ικανότητες εκ των ειδικών αναγκών ορμώμενες με απόλυτη ειδίκευση στην άγνοια ειδικών θεμάτων όπως: “Προσοχή στη σκανδάλη. Το όπλο που σου δώσαμε ίσως να μπορεί και να πυροβολήσει.

“Μπάτσος μπορεί να γίνει ο καθένας αρκεί να έχει καλό μπάρμπα. Η τυπική διαδικασία εκπαίδευσης του αστυνομικού αποτελείται από το τρίπτυχο: Προμήθεια δύο ντενεκέδων τυρί και ενός αρνιού στον μπάρμπα για να πάρει τηλέφωνο. Αποστήθιση του σίκουελ “Η Μεγάλη Των Μπάτσων Σχολή”.
Εφαρμογή του χρυσού κανόνα της ακαδημίας “δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα, δε θυμάμαι, δεν ευθύνομαι εγώ”. Επειδή βαριούνται να περπατήσουν, κυκλοφορούν μέσα σε κάτι απαρχαιωμένα μπλε-άσπρα αυτοκίνητα συνήθως Astra, Skoda, Ξαρά που έχουν στην οροφή ένα καρούμπαλο γιατί ο Μπομπ Σφουγγαράκης τα χτύπησε με μια σφεντόνα. Τα περιπολικά τα αποκαλούν και “μποξεράκια”, γιατί συνήθως περιέχουν μέσα τους δύο όρχεις. Επίσης, τα αποκαλούν “κωλάδικα”, “κερατάδικα” και “καρούμπαλα”. 

Ασφαλίτης :Πρόκειται για ένα παρακλάδι αστυνομικού. Για την ακρίβεια, είναι αστυνομικός μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο. Όμως, από τη μπυροκοιλιά, το χοιρινό βλέμμα, το “προσπαθώ να το παίξω μοντέρνος”, ντύσιμο και κυρίως από το τσαντάκι στη μέση, διακρίνονται καλύτερα και από το αν φορούσαν τη σειρήνα στο κεφάλι. Επίσης, επειδή βαριούνται να περπατήσουν, κυκλοφορούν μέσα σε διάφορα αυτοκίνητα που πάλι τα καταλαβαίνουμε γιατί εκτός από το τζάμι που έχει το χρώμα της ασφάλτου έχουν αντί για μια κεραία για να ακούνε λαλά, δύο κεραίες για να κουτσομπολεύουν με άλλα αυτοκίνητα αυστηρά για υπηρεσιακά θέματα, όπως πότε έρχεται το νέο φορτίο Ρωσίδες, ποια μαγαζιά δεν τηρούν τις “υποχρεώσεις” προς την πολιτεία, πώς έκλαιγε ο βλάκας ο Πακιστανός χτες, τι ωραίο στήθος είχαν οι “κοινές” γυναίκες που συνέλαβαν και χούφτωναν προχθές και άλλα τέτοια.

Ματατζής: Ανήκει στο βασίλειο των ζώων και αποτελεί μια τρανή απόδειξη της θεωρίας της προέλευσης του ανθρώπου από τον πίθηκο. Έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον άνθρωπο εξωτερικά (περπατάει στα 2) με μόνη διαφορά της απουσίας οποιασδήποτε εγκεφαλικής λειτουργίας.

Η νοημοσύνη του είναι ελαφρώς χαμηλότερη από του πτηνού μπούφος και αγγίζει το 20. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώον καθώς συναντάται σε μέρη με πολύ κόσμο και είναι ιδιαίτερα φιλικός απέναντι σε μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους για αυτό και αυτοί του απευθύνονται με τον χαρακτηρισμό γουρούνι-δολοφόνο. Λόγω της απουσίας γεννητικών οργάνων (πέους, όρχεων) φέρει ασπίδα, γκλοπ, κράνος και δακρυγόνα έτσι ώστε να τονώνεται ο ανδρισμός του και να μην αισθάνεται μειονεκτικά. Αγαπημένο του παιχνίδι το ρίξε μου μολότοφ.

ΚΝΑΤ: Όταν οι υπεργαμάτοι μας αστυνομικοί κουράζονται (ναι, το παθαίνουν κι αυτό, αν και τόσο γαμηστεροί) από τις εξοντωτικές εργασίες που αναγκάζονται να κάνουν καθημερινά για την προστασία του πολίτη, τότε στο παιχνίδι μπαίνουν οι αναπληρωματικοί. Αυτοί, αν και στον πάγκο συνήθως, είναι τόσο μπαρουτοκαπνισμένοι που όταν μπαίνουν μέσα πετυχαίνουν τη δουλειά της Αστυνομίας καλύτερα και από τους βασικούς.

Οι αναπληρωματικοί έχουν το κωδικό όνομα Κ.Ν.Α.Τ. και το κρυφό ίνδαλμά τους είναι ο Γιώργης Παπαδόπουλος αυτός που επί της βασιλείας του κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά. Οι ΚΝΑΤατζήδες είναι πιο παθιασμένοι και πιο καβλωμένοι από τους ΜΑΤατζήδες, και αυτό γιατί μάχονται από μικροί για την εργατιά και είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν προυβουκάτουρα να ανατρέψει το αστικό κράτος.

Οι ΚΝΑΤατζήδες εξειδικεύονται στο να βαράνε κυρίως “προυβουκάτουρες”, μια λέξη της οποίας την έννοια δε γνωρίζουν, αλλά τους ακούγεται ωραία. Ο μέσος ΚΝΑΤατζής είναι γυμνασμένος σε αντίθεση με τον λαπά ΜΑΤατζή, και ρίχνει μόνο επαναστατικό βρωμόξυλο, γιατί μόνο αυτός ξέρει την ακριβή ερμηνεία του όρου “επανάσταση” (μην τα ξαναλέμε, Λένιν, Κράτος και Επανάσταση, Τόμος 2, σελ. 399, 3η παράγραφος, 5η σειρά) και γιατί όπως είπαμε, δε θα αφήσει κανέναν προυβουκάτουρα αναρχομπάχαλο να προσπαθήσει να κάνει γιαλαντζί επανάσταση.

Το επαναστατικό αυτό βρωμόξυλο έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για το λαό τον οποίο υπερασπίζονται (πχ, το Μεσοπρόθεσμο, που αν τα ηρωικά ΚΝΑΤ δεν είχαν περιφρουρήσει την τιμημένη πορεία τους και είχαν αφήσει τους προυβουκάτουρες του κατεστημένου να μπου στη Βουλή, παίζει και να μην είχε ψηφιστεί ποτέ). Γι’ αυτό και ο λαός εκφράζει πάντα την ευγνωμοσύνη του στα ΚΝΑΤ κερνώντας τα με δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ μολότοφ.

Η νοημοσύνη ενός ΚΝΑΤατζή ουσιαστικά δεν διαφέρει από αυτή ενός ΜΑΤατζή ή ενός φασίστα. Τα ΚΝΑΤ συχνάζουν συνήθως γύρω από το Πολυτεχνείο, και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης έξω από τη Βουλή.

Επειδή οι μπάτσοι είναι ταπεινόφρονες και αρέσκονται στο να μοιράζονται την συμπάθεια που τους δείχνει ο κόσμος με άλλους, έχουν δημιουργήσει την συνομοσπονδία Χρυσής αυγής και αστυνομίας ούτως ώστε να δίδουν την χαρά σε μέλη της οργάνωσης αυτής να επιτελούν το έργο της ελληνικής αστυνομίας και να κερδίζουν την συμπάθεια του κόσμου. Τα μέλη της χρυσής αυγής εμφανίζονται συχνά ως αγανακτισμένοι πολίτες αφότου έχουν εφοδιαστεί με τα μουχαμπέτια που τους παρέχει η Ελληνικη αστυνομία. Ε πες μου τι να κάνουμε Ποητάνα Αναιργία;

Δραστηριότητες :Εξοστρακισμός σφαιρών. 
Φύτεμα αεροβόλων όπλων σε ζαρντινιέρες
Κρυφτό και πετροπόλεμος με συναδέλφους τους. 
Επιτυχής αντιμετώπιση επικίνδυνων ηλικιωμένων. 
Πλάκα, βάζοντας Αλβανούς να χαστουκίζει ο ένας τον άλλον, αλλά γίνεται και με Ρουμάνους και άλλους αλλοδαπούς. 
Ξύλο σε φοιτητές. 
Βασανισμός περαστικών “Υπόπτων”. 
Γλίστρημα φοιτητών στη ζαρντινιέρα. 
Εξευτελισμός χρηστών ναρκωτικών και οροθετικων. 
Συνεργασία με φασίστες. 
Ξύλο σε μαθητές (ειδικά κορίτσια). 
Ξύλο σε συνταξιούχους. 
Ξεφούσκωμα λάστιχων γεωργικών μηχανημάτων. 
Επίρριψη ευθυνών. 
Τραμπουκισμοί – νταηλίκι.
Ξυλοδαρμός αναρχικών κομμουνιστών. 
Παρατηρήσεις σε πάρτυ.
Έρευνα τσάντας σε οποιοδήποτε δρόμο περιφερειακά των Εξαρχείων, αλλά και σε άλλες περιοχές.
Ρούφηγμα φραπέ. 
Ξυλοδαρμός Κουκουλοφόρων. 
Βιασμός μεταναστριών έξω από τα τμήματα. 
Βιασμός μουσουλμάνων μεταναστών κατά το Οθωμανικό δίκαιο. 
Εκδρομές στα ορεινά της Κρήτης. 
Επιστολές για μετάθεση μακριά από την Κρήτη. 
Σεξουαλικές παρενοχλήσεις ιερόδουλων μέσα στα τμήματα. 
Πεντοζάλη στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. 
Επίσης σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων τους βιντεοσκοπείται για να παραδειγματιστούν και άλλοι συνάδελφοι τους.

Εν κατακλείδι, ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών και πάσης φύσεως κλέφτη (από 1 εκκατ. ευρώ και πάνω φυσικά), λαθρέμπορων όπλων, λευκής σαρκός, διεφαρμένων πολιτικών και γενικά τα συμφέροντα αυτών που έχουν την πραγματική ανάγκη τους, σαν τα παραπάνω. Επίσης για να αποδεικνύει το θεάρεστο έργο της συλλαμβάνει συχνά άτομα που είχαν στην κατοχή τους 1 με 2 μπάφους, άτομα που κλέψανε από το κοτέτσι του γείτονα και γενικά μεγάλους εγκληματίες. Στις συλλήψεις προβαίνουν πάντα με μεγάλη ευγένεια και ‘φιλοξενούν’ τους συλληφθέντες σε υψηλών προδιαγραφών χώρους που πληρούν φυσικά όλες τις προδιαγραφές ISO.Επίσης βγάζουν ταυτότητες.

Στερνόγραφο :ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΨΟΦΗΣΤΕ.

Γράφει η Π.Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *