Ο Παπαχρήστος από «Τα Νέα» του Μαρινάκη «στο πλευρό» του Νίκου Γεωργιάδη!

Το «ξέπλυμα» της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη για την υπόθεση της παιδεραστίας επιχειρεί από τις σελίδες των Νέων – ιδιοκτησίας του υπόδικου και χορηγού της ΝΔ, Βαγγέλη Μαρινάκη – ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Αφού λοιπόν μιλήσει για παρακρατικά μέσα ενημέρωσης τα οποία «είναι διασυνδεδεμένα με τα δυσώδη υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου»απορρίπτει  – κατά την άποψή του όλη – τη «σκευωρία» εναντίον της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για «ασέλγεια κατά ανηλίκου» με το ατράνταχτο επιχείρημα πως δεν έχει βρεθεί φωτογραφία του Μητσοτάκη μαζί του…

Ο κ. Παπαχρήστος βέβαια ξεχνά πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης απέρριψε με ειρωνεία το ρεπορτάζ του Hot Doc, αλλά και πως ανώτατα στελέχη της ΝΔ παρευρέθησαν στο δικαστήριο ως συμπαραστάτες του Νίκου Γεωργιάδη.

Παραβλέπει επίσης και τα στοιχεία, τα βίντεο, τις μαρτυρίες, τις συνομιλίες για όλη την υπόθεση αυτή.

Ξεχνά βέβαια πως ο Νίκος Γεωργιάδης προστατεύθηκε από το διπλωματικό του διαβατήριο…

Προφανώς, επειδή όμως όλη αυτή η υπερασπιστική γραμμή είναι κάπως αδύναμη, τότε τραβά από το συρτάρι του και ένα μεγάλο χαρτί:

Την ομοφοβία!

Ναι καλά ακούσατε. Ο Νίκος Γεωργιάδης «κανιβαλίστηκε» γιατί ήταν… ομοφυλόφιλος!

Απαιτεί βέβαια μεγάλο θράσος και υποκρισία να κατηγορείς την κυβέρνηση που έχει φέρει για πρώτη φορά στη Βουλή τόσα νομοσχέδια για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, να κατηγορείται από τους συντηρητικούς για ομοφοβία.

Ξεχνά επίσης ότι στο δικαστήριο που τον καταδίκασε ο ίδιος ο Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει καν τα θύματα, ενώ παρουσίασε και μάρτυρα για να αποδείξει ότι διατηρούσε επί χρόνια σχέση με γυναίκα. Με απλά λόγια, ο ίδιος αποποιήθηκε της ομοφυλοφιλίας. 

Και επειδή, προφανώς ούτε αυτό δεν του φάνηκε αρκετό ο κ. Παπαχρήστος πέταξε και ένα για «θεοκρατικά καθεστώτα, τύπου Ιράν ή Σαουδικής Αραβίας» όπου «οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις τιμωρούνται με την εκτέλεση των εμπλεκομένων».

Και επειδή βέβαια προφανώς δεν ήταν ακόμα ικανοποιημένος με τον εαυτό του, ο συντάκτης προσθέτει:

« Στα νεοκουμμουνιστικά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα»…

Πέραν του ότι, είτε ήταν αγόρια οι ανήλικοι είτε κορίτσια, η πράξη θα ήταν η ίδια να σημειώσουμε στον κ. Παπαχρήστο:

  • Ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στην πάμφτωχη Μολδαβία εκπροσωπώντας διεθνή οργανισμό με διπλωματικό διαβατήριο.
  • Εκμεταλλευόμενος τη θέση ισχύος του έρχεται σε επαφή με κύκλωμα trafficking ανηλίκων και «αγοράζει» αγόρια (θα μπορούσε να ήταν κορίτσια).
  • Έναντι αμοιβής και εκμεταλλευόμενος τη θέση του θεωρεί πως μπορεί να κάνει τα πάντα.
  • Μετά την προσαγωγή του εκεί, εκμεταλλεύεται το διπλωματικό διαβατήριο για να την γλιτώσει.
  • Όλα αυτά ήταν γνωστά σε ορισμένους κύκλους από το 2011 και έτσι μερικοί του κλείνουν την πόρτα…
  • Άλλοι αφήνουν την πόρτα ανοικτή, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον στηρίζουν ως το τέλος, όπως και το κόμμα του το οποίο δεν περίμενε την καταδίκη…

Εδώ και τρεις μέρες, απλά προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα…

Πηγή: Documento

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *