Μισθοφόροι


Γιατρούς και νοσοκόμες δεν έχουμε γ’ αυτό και τα δημόσια νοσοκομεία κλείνουν ή υπολειτουργούν κάνοντας τους εμπόρους υγείας να θησαυρίζουν.

Δάσκαλοι και καθηγητές δεν υπάρχουν στα δημόσια σχολεία που στεγάζονται σε άθλιες εγκαταστάσεις γ’ αυτό η παραπαιδεία οργιάζει στην χώρα μας. (Είμαστε το μοναδικό κράτος της Ε.Ε στο οποίο υπάρχει ο «θεσμός των φροντιστηρίων»).

Το αστικό μας κράτος όμως έχει άλλες προτεραιότητες. Σήμερα διαβάζουμε την ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας για πρόσληψη άλλων 15.000 μισθοφόρων στρατιωτών ώστε ο συνολικός τους αριθμός να φτάσει τους 40.000.
Υποταγμένη στο ΝατοΙκό δόγμα η κυβέρνηση αναγκάζει τον σκληρά φορολογούμενο λαό να πληρώνει για να υλοποιούνται τα σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Σύμφωνα με στοιχεία του 2005, για τη συμμετοχή της Ελλάδας στις διάφορες «πειρατικές» αποστολές του ΝΑΤΟ ανά τον κόσμο, από Κόσσοβο μέχρι Αφγανιστάν κι από Βοσνία μέχρι Περσικό, ο ελληνικός λαός καταβάλλει ετησίως περί τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Πέρα απ’ αυτό όμως η κυβέρνηση ξέρει ότι ένας μισθοφορικός στρατός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενάντια στο λαϊκό κίνημα όταν χρειαστεί μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις καταστολής.
Η αστική τάξη οργανώνει τον ένοπλο στρατό της γιατί δεν μπορεί να προβλέψει που μπορεί να οδηγήσει τον εργαζόμενο λαό η ανέχεια και η εξαθλίωση που βιώνει.
Αλλωστε έχουμε δει στα χρόνια της Νεοδημοκρατικής κυβέρνησης ο αριθμός των μπάτσων από 55.000 που ήταν να φτάνει στους 100.000 με το κόλπο των συνοριοφυλάκων και των ειδικών φρουρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *