Ξεπέρασε κάθε όριο το πατσατζίδικο «Τσαρούχας» – Απειλεί εργαζόμενο που κατέθεσε ενόρκως τα αληθινά γεγονότα!

Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης, σωματεία, συλλογικότητες να συμμετέχουν μαζικά στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας:

Παρασκευή 22 Μάρτη στις 8μμ (προσυγκένρωση στο Εργατικό Κέντρο)

Στις 22 Φλεβάρη ο συνάδελφος μπουφετζής-ταμίας Γ.Τ. εργαζόμενος στο πατσατζίδικο «Τσαρούχας» τον τελευταίο 1,5 χρόνο, βρήκε το θάρρος και με ένορκη κατάθεση δήλωσε τα αληθινά γεγονότα για την απόλυση των διανομέων και την εξοργιστική  αγωγή των 800.000€!!! (Ένορκες δηλώσεις κατέθεσαν επίσης κι άλλοι δύο πρώην εργαζόμενοι του πατσατζίδικου που επιβεβαιώνουν τις μεθοδεύσεις και τις συνθήκες εργασίας στο κατάστημα.)  

Λίγες μέρες μετά ο ιδιοκτήτης κάλεσε τον εργαζόμενο στο γραφείο του και τον απείλησε ότι αν δεν παραιτηθεί, θα κινηθεί νομικά εναντίον του! Το περιστατικό απειλής το κατήγγειλε ο εργαζόμενος στο Α.Τ. και την Επιθεώρηση Εργασίας! Η μεθόδευση για μια νέα εκδικητική «απόλυση» στήθηκε με το χιλιοπαιγμένο σενάριο της υποτιθέμενης «εξύβρισης» (δυστυχώς για το σενάριο του  αγέλαστου υπαλλήλου, τους πρόλαβε η διευθύντρια των my market). Πρωταγωνιστής καλοθελητής υπάλληλος του μαγαζιού ο οποίος, λίγες μέρες μετά την ένορκη κατάθεση, ισχυρίστηκε ότι ο συνάδελφος μας ξαφνικά εξύβρισε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως δεν ήταν στο μαγαζί!

Η νέα αυτή πρόκληση του πατσατζίδικου «Τσαρούχα» επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των συναδέλφων μας διανομέων! Αυτή η κατάσταση με εκβιασμούς, απειλές κτλ. προς εργαζόμενους τείνει να γίνει καθεστώς!

  Η κυβέρνηση και το υπ. Εργασίας μετά τους τόσους αντεργατικούς νόμους που ψήφισαν, νίπτουν τα χέρια τους και μας παραπέμπουν στην «τυφλή» δικαιοσύνη που «ευαισθητοποιείται» και καταδικάζει μόνο πολύτεκνες καθαρίστριες και εργαζόμενους ενώ βγάζουν λάδι όλα τα πραγματικά κατακάθια της κοινωνίας (παιδόφιλους, ναρκέμπορους, μαυραγορίτες, μεγαλοδικηγόρους, εργοδότες κτλ).

Καλούμε του συναδέλφους διανομείς, όλους τους εργαζόμενους της πόλης, να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα μας και να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι ΜΟΝΟ με την αλληλεγγύη και τους αγώνες μας μπορούμε να βάλουμε τέλος στη μνημονιακή ζούγκλα!  

…ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ! ..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Τηλ: 6982268508       blog: dianomeisthess.blogspot.gr     

Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *