ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ Για μια ζωή που μας αξίζει, σε μια πόλη που μας ανήκει.

Είμαστε άνθρωποι του μόχθου. Τις διπλανής πόρτας, που ζούμε μαζί στην γειτονιά και στην πόλη. Ενεργοί πολίτες, αγωνιστές της αριστεράς και των κινημάτων, που συμβάλουν και θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται για μία καλύτερη ζωή στην πόλη και την κοινωνία. 

ΔΕΝ  είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Ούτε αδιάφοροι για αυτά που γίνονται γύρω μας, μας επιβάλλονται και μας μαυρίζουν την ζωή.                                                             

Συγκροτούμε, συνδιαμορφωνουμε μια νέα συλλογικότητα στην πόλη, ενώνουμε και συγκεντρώνουμε δυνάμεις  για κάτι το διαφορετικό. ΔΕΝ αποτελούμε τον ιμάντα μεταβίβασης της γραμμής κάποιου κόμματος ή κομμάτων. Μετά τα κόμματα της αριστεράς, της συλλογικότητες και τα κινήματα που αγωνίζονται εναντία σε αυτή την αντιλαϊκή λαίλαπα, θέλουμε και έχουμε συναγωνιστικές σχέσεις.

  • ΔΕΝ σωπαίνουμε, δεν συναινούμε στις αντιλαϊκές πολιτικές που μας επιβάλουν κυβερνήσεις και δήμαρχοι.

Η σημερινή δημοτική αρχή  αποδείχτηκε κατώτερη των αναγκών και των δικαιωμάτων των πολλών. Εφάρμοσε πλήρως την πολιτική των μνημονίων.  Οι μνημονιακές παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δήμο παρά τις διαφορές τους κινούνται ουσιαστικά στην αποδοχή της εφαρμοζόμενης μνημονιακής πολιτικής.

Αγωνιζόμαστε για να πάνε τα πράγματα αλλιώς.  Ο ορίζοντας μας δεν είναι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, παρεμβαίνουμε και σε αυτές με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

  Αντίπαλος μας  είναι οι κυρίαρχες αντιλαϊκές, αντεργατικές, αντικοινωνικές πολιτικές που επιβάλλονται και στην πόλη μας σε βάρος των πολλών για τα συμφέροντα των λίγων.

Όραμα μας μια  πόλη και  κοινωνία,

με κέντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του.

Η ζωή δεν προχώρα με υποταγή

Η Ιστορία γράφεται με Αγώνα, Διεκδίκηση, Ανατροπή.  

Καμία συναίνεση, ανοχή στις ευρωμνημονιακές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τον φασισμό.

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ :

     Του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των κομμάτων του κεφαλαίου και του Ευρωμονόδρομου.   

  •   Της ρήξης και της σύγκρουσης με το δημοτικό κατεστημένο και τις παρατάξεις που το υπηρετούν.

Το δρόμο της ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ, του αγώνα και της ανεξάρτητης δράσης των κατοίκων για να διεκδικήσουμε την πόλη των αναγκών μας.                              

Θέλουμε την κοινή δράση, για αυτό και απευθύναμε κάλεσμα συνεργασίας και συμπόρευσης για τις δημοτικές εκλογές στο Βύρωνα.

 Η Πρόταση μας για συνεργασία και κοινή κάθοδο των δυνάμεων τις Λαϊκής Συσπειρώσεις, της Αριστερής Παρέμβασης της Πρωτοβουλίας Πολιτών, θα δημιουργούσε άλλα δεδομένα. ΔΕΝ θα ήταν απλά ένα άθροισμα δυνάμεων, αλλά θα δημιουργούσε άλλη δυναμική, θα πολλαπλασίαζε δυνάμεις και θα άλλαζε το πολίτικο- δημοτικό  σκηνικό στην πόλη. Θα ανέτρεπε το δημοτικό και πολιτικό κατεστημένο, θα αναχαιτούσε τις  νεοφιλελεύθερες συντηρητικές και μνημονικές παρατάξεις, και θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για να πάνε τα πράγματα αλλιώς στην πόλη. Προς όφελος των κατοίκων, για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.  

  • Δυστυχώς αυτό δεν έγινε αποδεκτό και θα πάρουμε μέρος και στις δημοτικές εκλογές αυτόνομα. ΔΕΝ ήταν αυτή η πρώτη μας επιδίωξη και επιλογή.

Μπορούμε: Να βάλουμε εμπόδια, να αναχαιτίσουμε τις βάρβαρες πολιτικές που επιβάλλονται από το κεφάλαιο, τις κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους δημάρχους τους.

  • Nα βελτιώσουμε ΤΩΡΑ την ζωή μας στην πόλη και την κοινωνία, με διαρκή μαζική, ενωτική, ριζοσπαστική δράση.

Σας καλούμε να συμμετέχετε, να  στηρίξετε αυτόν τον αγώνα.                 Να ψηφίσετε για να υπάρχει μαζική ριζοσπαστική λαϊκή αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο και στους αγώνες.

Για να απαιτήσουμε πολιτικές που θα εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των πολλών και των φτωχών.

Για μια ζωή που μας αξίζει, σε μια πόλη που μας ανήκει.

Με συλλογική εκπροσώπηση :

Μαυρόπουλο Τ., Παναγιωτόπουλο Θ., Τόλη χ., Τσιμάκη Φ., Ττριανταφυλλιδη  Σ.

Συμμετέχουμε, στηρίζουμε:

Αποστόλου Μιχάλης Μηχανολόγος. Αργύρη Σουζάνα Φιλόλογος  Γεωργακάκης Ανδρέας Γεωπόνος. Δρίβας Κώστας Πωλητής. Καλδάνη Φωτεινή Πολίτικος Μηχανικός συνταξιούχος. Κάντζιας  Άλεξ-Ροντ Υποψήφιοςδιδάκτορας Ιστορίας. Καρασαβίδης Λάκης Πολίτικος μηχανικός.Πρόεδρος συνταξιούχων μηχ. δημοσίου. Μέλος εκπολιτιστικού συλλόγου Καρέα. Κοσκινάς Θανάσης Δάσκαλος μουσικής. Δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα. Συνδικαλιστής ΠΟΕ ΟΤΑ.  Κορακάκη Κίκη Οικονομολόγος. Μπαλάσκα Άννα Άνεργη.   Μπογιάκος Πέτρος εργαζόμενος Δήμου Βύρωνα, μέλος του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων. Μέλος της συλλογικότητας Πολίτες του Βύρωνα. Παναγιωτόπουλος Χρήστος εργαζόμενος Δήμου Βύρωνα, μέλος του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων. Μέλος της συλλογικότητας Πολίτες του Βύρωνα. Παπαμιλτιάδου Ελένη Πρόεδρος εκπολιτιστικού συλλόγου Καρέα. Παπαχριστοδούλου Λευτέρης συνταξιούχος. Παρδάλη Κατερίνα Δημοσιογράφος , μέλος της αντισεξιστικής πρωτοβουλίας γυναικών.  Σωτηριάδη Ντίνα Εργαζόμενη στο χώρο των τροφίμων. Χατζηστέλιος Δημήτρης Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος της συλλογικότητας Πολίτες του Βύρωνα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

Άνοιξη  2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *