… όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί


Στον Αγιο Παντελεήμονα αποδείχθηκε όμως ότι οι Έλληνες αντιδρούν και δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν αμαχητί τις γειτονιές τους.
Όσο για τις … «κυβερνητικές δυνάμεις», βλέπε ΜΑΤ, για μία ακόμη φορά, κατά την τακτική της ίδιας της κυβέρνησης ήταν απλοί θεατές. Απλοί θεατές όχι απλά σε μία αντισυνταγματική πράξη, όπως η αντισυγκέντρωση, αλλά και σε μία μάζωξη ανθρώπων που βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας.
Οι κάτοικοι όμως του Αγίου Παντελεήμονα κατάλαβαν! Έλπίζουμε να δώσουν και στους κυρίους της κυβέρνησης να καταλάβουν!

Ελεύθερος Κόσμος

____________________________________________________________

Οι κάτοικοι της περιοχής κατόρθωσαν τελικά να προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας διεκδικώντας την γειτονιά τους από τους χιλιάδες μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί, αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις «ηρεμίας» εκ μέρους γνωστών κομματικών εκπροσώπων, που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τους πείσουν να ακυρώσουν την συγκέντρωσή τους. Με την άφιξη των Ελλήνων αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, που βρέθηκαν δυναμικά στο πλευρό τους, οι κάτοικοι ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα νιώθοντας εμφανώς εμψυχωμένοι.

Χρυσή Αυγή

______________________________________________________________

Η αυτό-οργάνωση των κατοίκων του κέντρου των Αθηνών και η συγκέντρωση που έγινε μπροστά στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα αποτελεί πολιτικό γεγονός ιστορικής σημασίας…. Πρωτοβουλίες που ξεκινούν από τα κάτω, από το «αυθόρμητο» της λαϊκής κινητοποίησης είναι πολύ επικίνδυνες για τους μανδαρίνους της εξουσίας, τους κομματάρχες πληρεξούσιους και τους «επαγγελματίες» «αντιρατσιστές. Γνωρίζουν ότι η πρωτοβουλία των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας αποτελεί το προϊόν της λαϊκής οργής με εκρηκτικό δυναμισμό. Δυναμισμό που «πατάει» πάνω στα εύφλεκτα αποθέματα που έχουν συσσωρευτεί στο ΣΥΝΟΛΟ της Αθήνας, αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης. Τέτοιες πρωτοβουλίες λειτουργούν, όπως το φυτίλι δίπλα στο μπαρούτι.

Περιοδικό «Ρεσάλτο»

________________________________________________________________

Εμείς τι να σχολιάσουμε; Μπάτσοι, Ναζί, Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.

Οσο για την τοποθέτηση του περιοδικού «Ρεσάλτο» δεν μας εντυπωσιάζει.
Ακολουθεί πιστά τον ρόλο που του έχει ανατεθεί.
Αναλυτικά γ’ αυτό έχουμε γράψει εδώ

Σχετικά με την συγκέντρωση στον Αγ. Παντελεήμονα διαβάστε το ρεπορτάζ απ’ την ιστοσελίδα ANTIFA-AREA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *