“Ξέπλυμα” του Μιχαλολιάκου από τον Alpha

Βήμα στον υπόδικο αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή έδωσε χτες ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha», στην πρωινή ενημερωτική του εκπομπή, στο όνομα της «δημοκρατίας» και της «προεκλογικής πολυφωνίας».

Περιχαρής «για την τιμή που του έκαναν», όπως ο ίδιος είπε, ο Μιχαλολιάκος ισχυρίστηκε ότι αυτός και η ναζιστική συμμορία του κατηγορούνται «για κάτι γενικότητες». Οτι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Ρουπακιάς, δεν ήταν δραστήριο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, αλλά ένας που «είχε περάσει από τα γραφεία μας». Οτι ο ίδιος, αναλαμβάνοντας με παλιότερη δήλωσή του την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα και των άλλων επιθέσεων, εννοούσε «το πολιτικό κόστος». Και τέλος ότι η Χρυσή Αυγή, των ταγμάτων ασφαλείας, της ξενοφοβίας, των δολοφονικών επιθέσεων σε δεκάδες μετανάστες, «καταδικάζει τις δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα»!

Το ξέπλυμα που του πρόσφερε απλόχερα ο «Alpha», ούτε στον ύπνο του δεν το είχε δει ο χρυσαυγίτης υπόδικος αρχηγός. Εχουν βέβαια τους λόγους τους, αφού και τους χρυσαυγίτες κρατούν «στον αφρό», ως χρήσιμη εφεδρεία του κεφαλαίου ενάντια στο λαό και το κίνημα, και την κυβέρνηση αβαντάρουν, διαφημίζοντας τα «αντι-ακροδεξιά» της μέτωπα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές…

Πηγή: “Ριζοσπάστης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *