Με τη λογική του σόου


Ο Κυμπουρόπουλος πάνω από τον Μεϊμαράκη σε σταυρούς! Με τι προσόντα; Με την επίθεση που του έκανε ο Πολάκης, καθιστώντας τον φίρμα.

Η ακροδεξιά Κουντουρά δεύτερη σε σειρά ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Με τι προσόντα; Με την εικόνα της «επιτυχημένης υπουργού», που της φιλοτέχνησαν τα ΜΜΕ (βλέπετε, η Κουντουρά ως υπουργός Τουρισμού διαχειριζόταν κονδύλια για διαφημιστική δαπάνη), με τη βοήθεια του Τσίπρα και των άλλων συριζαίων, που για να την αποσπάσουν από τον Καμμένο της αγιογραφούσαν το πορτρέτο της μεγάλης πολιτικού.

Ο Αλέξης Γεωργούλης πάνω από πολιτικά στελέχη και πρώην υπουργούς, όπως ο Μουζάλας, ο Δανέλλης, ο Κουρουμπλής, ή από στελέχη από το χώρο της επιστήμης και του πολιτισμού, όπως ο Πλουμπίδης και η Κονιόρδου. Με τι προσόντα; Με το… χαμόγελο και το λαϊφσταϊλίκι.

Η Κούνεβα στη δέκατη θέση αυτή τη φορά. Δεν είχε να προσφέρει τίποτα στη ζυγαριά, εν αντιθέσει με τον Πέτρο Κόκκαλη που πήρε την έκτη θέση και εκλέχτηκε. Με τι προσόντα; Μα είναι ο γιος του Κόκκαλη, χρειάζεται τίποτ’ άλλο;

Κατόπιν όλων αυτών, ο Ζαγοράκης δικαιούται να είναι παραπονεμένος, καθώς βγήκε με την ψυχή στο στόμα, χάρη στην έδρα που έχασε το κόμμα Μπαρουφάκη. Του έβαλαν τόσα «γκανιάν» πολιτικά στελέχη που τον στρίμωξαν στη γωνία!

Πηγή: “ΚΟΝΤΡΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *