Ενοχλημένοι οι γυμνοσάλιαγκες της χώρας από τη σύγκριση με τον Γιώργο Αυτιά

Πηγή: tovatraxi.com

Ενοχλημένοι από την σύγκριση τους με τον Γιώργο Αυτιά εμφανίστηκαν σήμερα οι γυμνοσάλιαγκες τις χώρας, μετά τη συνέντευξη του δημοσιογράφου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε δηλώσεις τους, τα συμπαθή μαλάκια εξέφρασαν τη λύπη τους για το γεγονός ότι πολλοί που παρακολούθησαν τις δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά στο τέλος της συνέντευξης του με τον πρόεδρο της ΝΔ τους συνέκριναν με τον γνωστό δημοσιογράφο.

«Καταλαβαίνουμε ότι μας θεωρείτε γλοιώδη και σιχαμερά πλάσματα, αλλά κάπου υπάρχει ένα όριο. Δηλαδή που θα πάει αυτή η κατάσταση; Σε λίγο θα μας συγκρίνετε με τον Άρη Πορτοσάλτε» δήλωσε εκπρόσωπος των γυμνοσαλίγκαρων της χώρας.

Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε τις δηλώσεις Αυτιά μετά τη συνέντευξη και ότι «μια μικρή αναγούλα την ένιωσα, η αλήθεια να λέγεται.»

Εκτινάχθηκαν οι πωλήσεις αντιεμετικών φαρμάκων μετά τη συνέντευξη

Εν τω μεταξύ, κατακόρυφη αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις αντιεμετικών σκευασμάτων μετά την συνέντευξη, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, χιλιάδες τηλεθεατές που, κάνοντας ζάπινγκ, είδαν κατά λάθος τις δηλώσεις του δημοσιογράφου προς τον πρόεδρο της ΝΔ, εμφάνισαν από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα έντονα συμπτώματα ναυτίας, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν το πλησιέστερο φαρμακείο.

«Πραγματικά δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε αυτή την ξαφνική κοσμοσυρροή» είπαν φαρμακοποιοί. «Μετά μας είπαν ότι είδαν Γιώργο Αυτιά και αμέσως καταλάβαμε.»

Γιατροί προειδοποιούν ότι η παρατεταμένη έκθεση σε Γιώργο Αυτιά από ανθρώπους με θετικό δείκτη νοημοσύνης μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη και συστήνουν, σε περίπτωση που κάποιος γυρίσει τυχαία το κανάλι στην εκπομπή του, να κλείσει αμέσως την τηλεόραση, να την περιλούσει με βενζίνη και να μετακομίσει, κατά προτίμηση σε άλλη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *