Εκτός εαυτού ο φιρερίσκος, βρίζει τους πρώην ψηφοφόρους του

Ο φίρερ της ΧΑ Μιχαλολιάκος έχει συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό ότι στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές δε θα υποστεί απλά μια νέα εκλογική ήττα, όπως έγινε στις εκλογές για την ευρωβουλή και για τις δώδεκα περιφέρειες, αλλά ότι θα συντριβεί από το αστικό συντηρητικό κόμμα της ΝΔ, στον αγώνα που αυτό κάνει για να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία και να εφαρμόσει τη δική του αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική, πατώντας πάνω στην αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση Τσίπρα. Συντριβή που θα τον βγάλει έξω από το αστικό κοινοβούλιο. Αυτή η ιδέα, της επερχόμενης εκλογικής συντριβής του δεν τον τρομάζει απλώς, αλλά τον πανικοβάλλει.

Δε συμβιβάζεται, από τη μια να βρίζεις, να προσβάλλεις τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους πρώην ψηφοφόρους σου και από την άλλη να προσδοκάς ότι αυτοί θα σε ψηφίσουν ξανά. Από τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να βρίζει και μειώνει την αξιοπρέπεια ενός λαού, σημαίνει ότι αυτός δεν περιμένει να ξαναψηφιστεί.

Η συνειδητοποίηση από τον φιρερίσκο των επερχόμενων για τον ίδιο και για το νεοναζιστικό μόρφωμά του, τον βραχυκύκλωσε και τον οδήγησε στην απώλεια κάθε αίσθησης του μέτρου. Πλέον δεν περιορίζεται σε ένα απλό βρίσιμο. Στη φασιστοφυλλάδα του, την Τετάρτη 19 Ιούνη, ο φίρερ έγραψε άρθρο στην τελευταία σελίδα με το χαρακτηριστικό τίτλο: «Για μια χρυσή αυγή των Ελλήνων ενάντια στα σκοτάδια φιλελεύθερων και Μπολσεβίκων».

Γράφει για τον ελληνικό λαό: «Ενας λαός σε επιθανάτιο ρόγχο. Παρ’ όλο το γεγονός ότι η χώρα ευρίσκεται σε μία από πολλές απόψεις κρίσιμη κατάσταση, η πλειοψηφία των Ελλήνων αντιμετωπίζει τα πράγματα εντελώς παθητικά, με πλήρη αδιαφορία… Δεν διαφθείρει μόνον ο πλούτος, όπως έγραψε 25 αιώνες πριν ο μέγας Πλάτων, διαφθείρει το ίδιο και η ανέχεια! Πολύ περισσότερο διαφθείρει ένας τρόπος ζωής, ο οποίος έχει επιβληθεί και στον οποίο αυτό που κυριαρχεί σε κάθε πτυχή της ζωής είναι το χρήμα, η ύλη και η μάζα ακολουθεί, ακολουθεί πιστά την φωνή του συμφέροντος».

Ο φιρερίσκος δεν περιμένει να τον ψηφίσουν οι εργαζόμενοι και όσοι διαβιούν στα όρια της φτώχειας και επιλέγει την τακτική της επίθεσης, προκειμένου να προσφέρει μια δικαιολογία στον εναπομείναντα σκληρό πυρήνα της ΧΑ, για το λόγο που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει γυρίσει την πλάτη στο νεοναζιστικό μόρφωμα της ΧΑ. Γιατί μέχρι τώρα τους παραμύθιαζε ότι πλησιάζει η ώρα που θα τους ψηφίσει η πλειοψηφία και θα μπορέσουν να αναβιώσουν το χιτλερικό καθεστώς.

Για ένα διάστημα, η ΧΑ υποκαθιστούσε τον αστυνομικό μηχανισμό και επιτίθετο στους μετανάστες, στους ιδεολογικούς της αντιπάλους και σε άλλους, με την ανοχή των διωκτικών μηχανισμών, δικαστικών και αστυνομικών. Αυτό βοηθούσε τη ΧΑ να παίρνει ψήφους από ένα μικρό τμήμα του ελληνικού λαού που ζούσε στα όρια της ανέχειας και είχε απογοητευθεί απ’ όλα τα αστικά κόμματα. Μετά όμως από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων σταμάτησε να παρέχει ασυλία στη ΧΑ και να της επιτρέπει να ασκεί την εγκληματική της δράση, υποκαθιστώντας τον αστυνομικό κατασταλτικό μηχανισμό. Τώρα που αυτό το τμήμα του ελληνικού λαού γυρίζει τις πλάτες στο νεοναζιστικό μόρφωμα, ο φιρερίσκος τα βάζει και με τους πρώην ψηφοφόρους του, γιατί δεν περιμένει τίποτα απ’ αυτούς στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη.

Γράφει στο πόνημά του: «Ομως, το ερώτημα που τίθεται γι’ αυτούς που είχαν στο παρελθόν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές το Κίνημά μας, είναι ότι πίστεψαν αυτή την προπαγάνδα; Ενδεχομένως κάποιοι να την πίστεψαν πολλοί λίγοι, ελάχιστοι, επικίνδυνα αφελείς. Οι περισσότεροι δεν το πίστεψαν, πήγαν στην ΝΔ από ωμό καιροσκοπισμό, βάζοντας τον εαυτούλη τους πάνω από κάθε εθνικό συμφέρον. Είχαμε επί του προκειμένου απέναντί μας τον άνθρωπο–κτήνος του συμφέροντος, τον οποίο πρέπει να πολεμήσουμε» (οι εμφάσεις δικές μας).

Οταν ο φιρερίσκος καλεί τον εναπομείναντα σκληρό πυρήνα των νεοναζιστών να πολεμήσει τους πρώην ψηφοφόρους της ΧΑ, καθιστά ολοφάνερο πως συνειδητοποίησε ότι έκλεισε οριστικά ο κοινοβουλευτικός κύκλος της νεοναζιστικής γκρούπας του. Μετά τις εκλογές, η ΧΑ θα ξαναγίνει μια νεοναζιστική γκρούπα και έτσι δε θα χρειάζεται να καλύπτει το ναζιστικό χαρακτήρα και δράση της με περίβλημα τον λεγόμενο λαϊκό εθνικισμό.

Με ανοιχτό και απροκάλυπτα χιτλερικό λόγο, ο φιρερίσκος προσπαθεί να πείσει από τώρα τον εναπομείναντα σκληρό πυρήνα των νεοναζιστών, ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι θα ξαναεμφανιστούν όπως παλιά, ως μια καθαρή εθνικοσοσιαλιστική γκρούπα. Γι΄ αυτό κλείνει το άρθρο του  με την εξής παράγραφο: «Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, όλοι μαζί Ενωμένοι στον Αγώνα για την δική μας Ελλάδα, την Αληθινή Ελλάδα! Αγώνας Ενάντια στην μάζα και την αγέλη, ενάντια στον άνθρωπο-κτήνος του συμφέροντος, αγώνας για Ιδέες και Ιδανικά» (η έμφαση δική μας).

Στο επόμενο διάστημα, ο φιρερίσκος θ’ αρχίσει να μιλάει ανοιχτά και για την Αρια Ελληνική Φυλή, αφού πια δε θα προσδοκά να πάρει ψήφους από τμήμα του ελληνικού λαού.

Πηγή: “ΚΟΝΤΡΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *