Ο Αδωνης και οι καλόγεροι του “αγίου” Ορους

Οχι απλώς συμφωνούμε με την κίνησή του, αλλά δίνουμε και τα εύσημα μας στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, που μια απ’ τις πρώτες του ενέργειες του, ήταν να επισκεφτούν μαζί με τον  υφυπουργό του, Γιάννη Τσακίρη, αντιπροσωπία από καλόγερους του “Αγίου” Ορους.

Αν δεν ξέρουν να συμβουλέψουν οι ιερομόναχοι τον υπουργό για Ανάπτυξη και Επενδύσεις ποιοι θα ξέρουν;
Αλλωστε ο ηγούμενος Εφραίμ με τις επιτυχημένες μπίζνες του, έχει δημιουργήσει “οικονομική σχολή”. Και εκατομμύρια ευρώ καβάτζωσαν και όλοι πεντακαθαρήδηδες βγήκαν όταν έλαχε να έχουν κάποια ντράβαλα με την αστική “δικαιοσύνη”.

Μέχρι εδώ ζάχαρη και τα ευαγγέλια δικά τους. 

Μια μικρούλα ένσταση έχουμε μόνο. Κι αυτή εστιάζεται στις φωτογραφίες που βγάζουν καμαρωτοί με τον Γεωργιάδη και την “μεγάλη υποχρέωση” που αισθάνονται να απευθυνθούν με κολακευτικά λόγια τον Κ. Μητσοτάκη.
“Να συγχαρούμε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, διότι μας κάνει να αισθανόμαστε ότι κατ’ αρχάς έχουμε Πρωθυπουργό. Μεγάλη υπόθεση”, μας λένε και συμπληρώνουν για τις “προσευχές¨που κάνουν και τα γνωστά καλογερίστικα.

Και το λέμε αυτό γιατί η πείρα μας λέει ότι όσοι φωτογραφίζονται με τους καλόγερους του “αγίου” όρους συνήθως δεν έχουν καλή τύχη.

Επίσης ο Μεγαλοδύναμος αδιαφορεί για τις προσευχές που κάνουν υπέρ των εκλεκτών τους -όπως τότε με τον Χίτλερ– και φέρνει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που προσδοκούν αυτοί οι ρασοφόροι.

Ας έχει υπ’ όψιν του τα παραπάνω ο κ. υπουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *