Την “επαναστάτρια” Γιάννα Αγγελοπούλου διόρισε σε κυβερνητική θέση ο Μητσοτάκης

“Η Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος της ανέθεσε τον ρόλο της επικεφαλής του οργανισμού «Ελλάδα 2021» που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”, μας αναφέρει σημερινή είδηση.

Εδώ δεν μπορούμε παρά να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον πρωθυπουργό για την επιλογήτου. Διάλεξε το πιο ιδανικό πρόσωπο για να αναθέσει την επίβλεψη και την διαχείριση φυσικά των κονδυλίων που θα αναλάβει αυτός ο οργανισμός για να οργανώσει τους γιορτασμούς την επέτειο της επανάστασης του 21.

Κι αυτό το λέμε αρχικά γιατί η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι γνωστή επαναστάτρια, άρα γνωρίζει από επαναστάσεις.
Αν θυμάστε σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «Καθημερινή» είχε δηλώσει ότι «Είμαι απέναντι στο σύστημα», προσθέτοντας ότι αν και πολιτεύτηκε με τη Νέα Δημοκρατία, ποτέ δεν ήταν εγκλωβισμένη στο κόμμα: «Η διαδρομή μου είναι το άθροισμα μικρών αντιδράσεων και μικρών επαναστάσεων», είχε πει.Αρα απ’ αυτή την πλευρά παίρνει άριστα.

Οσο για το ταλέντο και τις δυνατότητες της να οργανώσει εκδηλώσεις, αυτό δεν το συζητάμε καν. Ποιος δεν θυμάται ότι η κ. Γ. Αγγελοπούλου ήταν το κύριο πρόσωπο στην Ολυμπιάδα του 2004, τότε που οι λαμογιές και η καταλήστευση του δημόσιου χρήματος ήταν … έπαιρναν χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Να μην πιάσουμε να αναφέρουμε τις δουλειές που έγιναν χωρίς διαγωνισμούς, το μπούκωμα με χαβιάρι στα στόματα των κολλητών, στα προκλητικά και πανάκριβα πάρτι; …

Να θυμηθούμε τις απίστευτες σπατάλες, τις «ύποπτες» αναθέσεις, τη χλιδή των ταξιδιών και των δεξιώσεων και τις ανεξέλεγκτες προσλήψεις «κολλητών»  με τους αστρονομικούς μισθούς;

Να αναφέρουμε τον σάλο που είχε δημιουργηθεί αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς του 2004 και την μεθόδευση που είχε στηθεί για να φάει κι αυτό το σκάνδαλο το σκοτάδι;
(Είχε συσταθεί μια  ελεγκτική επιτροπή που κατέληξε σε ένα πόρισμα χιλιάδων σελίδων, όπου αναφερόταν σημεία και τέρατα. Απ’ το εξωφρενικό ποσό των 63.860.747,29 ευρώ που κόστισαν οι τελετές έναρξης και λήξης της Ολυμπιάδας, μέχρι του ότι μόνο “το κόστος των καυσίμων για τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους τα στελέχη της «Αθήνας 2004» «ανήλθε σε 4.668.292,65 ευρώ»!!!”. Το πόρισμα είχε σταλεί στη Βουλή, στον τότε πρωθυπουργό και στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αλλά ήταν σαν να μην υπήρξε).

 Υ.Γ: Θα πλατιάσουμε πολύ αν αναφερθούμε στην επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα που έχει να επιδείξει η οικογένεια Αγγελοπούλου (Χαλυβουργική κλπ), ενώ κάποια στιγμή ίσως κάνουμε μια αναλυτική αναφορά στην Γιάννα Αγγελοπούλου, σαν εργοδότρια στα ΜΜΕ που διέθετε (“Ελεύθερο Τύπο” και ρ/σ  City 99,5).
Τώρα αρκούμαστε να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *