Οταν προκαλεί ένα πολιτικό τσόλι

Πριν λίγες μέρες είχαμε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Παρέλαση τα φασιστομπουμπούκια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τα “εθνικόφρονα πιστεύω”, της νέα διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου.
Αναφερόμαστε στον διορισμό της πρώην βουλευτίνας της Ν.Δ., Μαρίας Αντωνίου διευθύντριας του γραφείου πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη. (Αυτού του γραφείου που ο Μητσοτάκης προεκλογικά το είχε χαρακτηρίσει άχρηστο, ορμητήριο για κομματικά ρουσφέτια. Σήμερα σαν πρωθυπουργός όχι απλός το διατηρεί, αλλά και το αναβαθμίζει).

Αυτή λοιπόν η “άριστη”, είναι ένα πραγματικό εκλεκτό τεφαρίκι όπως διαπιστώνουμε διαβάζουμε συνέντευξη της. Θα προσπεράσουμε την κομματική της διαδρομή που ξεκινάει απ’ τα παιδικά της χρόνια αφού “στα 16 μου μπήκα στην ΟΝΝΕΔ με μια παρέα φίλων και όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο, πρώτα γράφτηκα στη ΔΑΠ και μετά στη σχολή μου”.

Για τις ακροδεξιές πολιτικές θέσεις της γράφαμε στην ανάρτηση που παραθέτουμε και δεν έχουμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο.
Θέλουμε όμως να σταθούμε σε μια βαθυστόχαστη σκέψη της. Μας είπε ότι όσοι αναφέρονται στη φράση “ραντεβού στα γουναράδικα” μπορεί να είναι “μια ακόμη κραυγή αυτών που ονειρεύονται τον εμφύλιο σπαραγμό”! 

Φυσικά σ’ αυτό το ανιστόρητο πολιτικό τσόλι δεν έχουμε καμιά διάθεση να του κάνουμε ιστορικά μαθήματα για το ποιοι προκάλεσαν τον εμφύλιο πόλεμο και ποιοι παράγοντες συντέλεσαν στο αποτέλεσμα του.

Οπως το θεωρούμε εντελώς προκλητικό να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τους πολιτικούς απογόνους των ταγματασφαλιτών, των δοσίλογων, των καθαρμάτων που συνεργάστηκαν με τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής και μακέλεψαν τον ελληνικό λαό, να συμμετέχει στις γιορτές μίσους και ταυτόχρονα να μας λέει και τέτοιες μαλακίες! 

4 απαντήσεις στο “Οταν προκαλεί ένα πολιτικό τσόλι”

  1. Και ήρθε και ο Βελουχιωτης χάιδεψε την πλάτη της γιαγιάς μου και είπε : Ωωω το καημενο σα λαγός κοιμάται. Ο προπάππους μου τραπεζωνε τους αντάρτες και η γιαγια μου κουρνιαζε στην άκρη και κοιμόταν ή έκανε πως κοιμόταν .Ήταν Μαήδες …Ααα την προγιαγιά μου την σπασαν στο ξύλο.. Λοιπόν τι ζόρι τραβάτε με την καταγωγή μου; Πέρασε από την Σμιξη ο Βελουχιωτης πήγε στο Φελλι Γρεβενων π ερ ιδρομιασε ενα αρνι και έδωσε χαιρετισμούς από τον Βασιλη τον Μπάρμπα που έφυγε από 17 χρόνων στα βουνά. Σιγά όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους . Ο θείος είχε γίνει αγαπητός στο βουνό. Και τότε ένας δάχτυλος ..οι Μαήδες βαλαν τα όπλα στο στάβλο του παππού μου και έτσι πήγαν εξορία τον παππού. Δεκαοχτώ χρόνια στην Γυαρο για κάτι ξένα όπλα . Βαλαν και φωτιά τον στάβλο .Τι να πείς; Δε πάνε να τραγουδάνε από την ΚΟΒΑ. Το στρατηγείο έλεγε χαιρετισμους.. Εκείνο το μουνοπανο ξέρω εγω τι λέω . Θέλαν να με κάνουν σερβιέτα και να ξεράσουν τα αίματα τους πως το λένε …πως το λένε. Αρκετά ματωσαμε μου είπε ο συνδικαλιστής του Πάμε… Μην πάρω αναποδες είμαι.Κιτσα μου καλή ,Κιτσα μου χρυσή λέει η γιαγια μου. Λαφινα μου,νεραιδα μου λέει η γιαγια μου.

  2. Εγω λοιπόν έχω αγάπη και θα την δειχνω όπου γουσταρω εγώ . Εάν θίγεται ο ανδρισμος μέλους του Κκε επειδή τον βρίσκω αντισεξουαλικο και εάν θίγεται η πρόεδρος της ΟΓΕ εάν δεν τις βγήκε το κείμενο διαλόγου που επιθυμούσε περί φαλοκρατίας …ή επειδή δεν κανιβαλιζομαι ..Είμαι μία βολική φωλιά για τα αξεστα του ΚΚΕ. Εγώ το τσόκαρο σύμφωνα με μέλος του ΚΚΕ ή εγώ το καθυστερημένο παιδάκι (ήμουν 7 χρόνων)σύμφωνα με την πρόεδρο της ΟΓΕ δεν έχω αγωγή. Α π α παπά να φωναξω λέει παπά . Ρε μήπως με τιμώρησε ο θεός γιατί εμπαινα στο ιερό της εκκλησίας;Στο ελεύθεροχωρι που λέτε ο παππάς συγγενής . Θε ι ο τελείωσε ή εκκλησία ;ήρθαμε να κοινωνήσουμε μπουκαρωντας μέσα στο ιερό … Που λες τις αμαρτίες μου πληρώνω;
    Θα κάνω τον σταυρό μου μόλις δω κανέναν άγιο . Είμαι χριστιανή .”Απ αχιλειος πτέρνα”. Με τρεις παπάδες τον θαψαμε τον πατέρα μου στο μικρό χωριό μου. ΕΓΩ ΕΊΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ . ΕΓΩ ΒΟΣΚΟΥΣΑ ΓΙΔΙΑ όταν ήμουν μικρή. Τα ξέρω τα ζώα…εχωνα το κεφάλι μου μέσα στο στόμα του ελληνικού ποιμενικού,κολουσα την μούρη μου στο στόμα του σκύλου και γαβγίζαμε και οι δύο.Ομολογω ο σκύλος μου μάθε να γαβγίζω , ελληνικά πάντως δεν μου έμαθε το Κκε να μην σου πω ούτε οι δάσκαλοι. Νεκροί συγγραφείς.

  3. Το ΚΚΕ είναι προβλέψιμο,η απόσυρση της βουλευτου γερασιμιδου και διγενή γίνεται μεθοδευμένη ενέργεια υποτιθέμενης αυτοπαθειας για να διανύσει την κακοποίηση η ΟΓΕ και να χουν λόγω ύπαρξης. Άμα μπουκώσουν πολλυ οι πιστοί…το επόμενο είναι να μην ψηφίσουν καν το Και να ξερνουν την μαλακία τους πχ στην ανταρσια και σία . Όχι μόνο τους έχω γεννήσει θέλουν πιόνια του συστήματος. Δεν ψηφιζω τίποτα ρε. Λείπω μακριά από τον τόπο μου…Αυτοπαθειά ,απών ο Μιχαλάκης..ξέρω ότι στο Κκε λατρεύουν τα νομίσματα και σου κάνουν δήθεν μαγικούς κύκλους για να καταλάβεις που δήθεν βοήθησαν..Πορώμενα ανεγκεφαλα

  4. Το τσόλι είναι φθαρμένο ,παλιό υφάσμα. Τσολια έχουμε γίνει εμείς .Το έχω παρατηρήσει δε παθαίνουν τίποτα,ισα ίσα κακοποιούν έτη ανθρώπους και εισπράττουν ένα εσύ μέσω της κακοποίησης ένα θετικό εσυ. Οι άνθρωποι που έχουν κακοποιήσει έχουν φάει τον δονό τους πάνω τους . Ξέρεις πως είναι . Τρέμουν τα χέρια σου ,δυαλυεσαι και περνεις ικανοποίηση ,το τι μου άξιζε,τ ο τι θέλαν; Χαρηκα μαζί τους . Να με αγωγιάσουν θέλαν να με κάνουν δοτικό ανθρωπο. Εσύ λοιπόν πάθαινεις τ τίποτα που εκφράζεσαι ετσί;Αυτό που λέμε έχετε τον αγαμητο .Όλοι σας. Τι ΚΚΕ τι το ένα τι το άλλο .Σήμερα το ΚΚΕ είναι συμμετοχω σε συλλογικές ενέργειες ρατσιστικές,και θεωρούν κάθε λέξη γέννημα τους και θέλουν και ευγνωμοσύνη.Ντροπιαζουν τους αγώνες των προγόνων μου.Η φτώχια μου ψυχή;Θέλαν να μου χαρίσουν γκάβλες κάτι να μου δώσουν θέλαν.Υ ποτακτικοτητα. Τα τσολια πολλά .Που υποτάσσεται το ΚΚΕ ..παντού. Κάνουν τον αντίποδα και γαμουν τους ψηφοφόρους κατά προτίμηση της ” χαμηλές τάξεις”Τους ξέρω από μωρό είναι γλυκές οι καρέκλες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *