Αλλο να είσαι ο Ριχάρδος και να κατηγορηθείς για μαυραγορίτης, λαθρεμπόριο χρυσού και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλο να σε λένε Ηριάννα και Θεοφίλου

Ριχάρδος: φίρμα με 88 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ενεχυροδανειστήρια και αγορές χρυσού. Για να εμπορεύονται τι; Τα τιμαλφή, τα χρυσαφικά, τις βέρες των χτυπημένων από την κρίση και τα μνημόνια ανθρώπων. Να διαφημίζουν την ανθρωποφαγία από μεγάλα κανάλια.
Να μετατρέπουν σε κέρδη τη ζωή, τα αισθήματα, τις αναμνήσεις, το αίμα και τα δάκρυα όλων εκείνων που τους χτύπησαν η ανεργία και η φτώχεια.
Και τους υποχρέωσαν να καταφύγουν στα μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά, αφού γέμισαν τις πόλεις και τις γειτονιές της χώρας με καταστήματα της ντροπής.

Φυσικά ο Ριχάρδος και η συνομοταξία του δεν’ αρκέστηκαν να απομυζούν τα απομεινάρια της μνημονιακής μέρας. Οπως οι πρόγονοί τους, οι μαυραγορίτες της Κατοχής, ανέπτυξαν τη μακάβρια επιχείρησή τους με λαθρεμπόριο χρυσού, επενδύσεις και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κομπίνες και απάτες. Που για τα θύματα ήταν ήταν η τελευταία πράξη της τραγωδίας και για τους ίδιους η κορυφή της επιτυχίας με πολλή Μύκονο, πολλές σαμπάνιες, λεφτά να τρέχουν από τα μπατζάκια τους.
Ωσπου να πέσουν στα χέρια της Ασφάλειας’ όχι για το εμπόριο ψυχών αλλά για το λαθρεμπόριο χρυσού και τα συναφή.

Τα παραπάνω ανέφερε μεταξύ άλλων προηγούμενη ανάρτησή μας.
Ε, την συνέχεια την γνωρίζεται. Ο τύπος που σύμφωνα με τον τότε πρωθυπουργός Α. Τσίπρα “είχε ξεζουμίσει, δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες” ενώ “έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας” και στην συνέχεια είχε κάτι δικαστικές περιπετειούλες.
Χάρη όμως στην αστική “δικαιοσύνη” η οποία με την βοήθεια του συνηγόρου του Κούγια τον ξελάσπωσε, σήμερα απολαμβάνει την ζωή του.

Με ποιο τόπο το μαθαίνουμε από δημοσίευμα της ιστοσελίδας του “Εθνους”:

Ριχάρδος: Αυτό είναι το πλοίο-παλάτι του «βασιλιά του χρυσού» 

Ο «Mr Χρυσός» πήρε το άνετο και πολυτελές σκάφος του και άρχισε να πλέει στον Αργοσαρωνικό

Ο Ριχάρδος – Δημήτρης Μυλώνας έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας ως «βασιλιάς του χρυσού». Με μότο «αγοράζω σε τιμή κοσμήματος και όχι απλώς χρυσού», τα χρόνια των μνημονίων και μέχρι τη σύλληψή του έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας μέσω της τηλεόρασης.

Λάτρης των μπουζουκιών, του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια, συγκεκριμένης πανάκριβης μάρκας σαμπάνιας, των υπερατλαντικών ταξιδιών και των διακοπών στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ο 51χρονος Ριχάρδος ζούσε για δεκαετίες το δικό του όνειρο, αφού τίποτα δεν του στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο προς τη… δόξα.

Αυτή την περίοδο, ο «Mr Χρυσός» πήρε το άνετο και πολυτελές σκάφος του και άρχισε να πλέει στον Αργοσαρωνικό για να καταλήξει στο λιμάνι της Αίγινας. Σύμφωνα με αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το europost.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας απολαμβάνει την ομορφιά της αυγουστιάτικης νύχτας μαζί με εκλεκτή παρέα.
Μάλιστα, δεν έχει κόψει τις χαρακτηριστικές του συνήθειες, όπως το πάθος του για τις πανάκριβες γαλλικές σαμπάνιες, τις οποίες γεύεται με τη συντροφιά του.

Δεν υπάρχει λόγος για κανέναν σχολιασμό. Αλλο να είσαι ο Ριχάρδος και να κατηγορηθείς για μαυραγορίτης, λαθρεμπόριο χρυσού και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλο να σε λένε Ηριάννα ή Θεοφίλου και να σου αποδώσουν δικαστές και ασφαλίτες “κακές συναναστροφές”. Μην τα κάνουμε όλα ίσα κι όμοια.

Μία απάντηση στο “Αλλο να είσαι ο Ριχάρδος και να κατηγορηθείς για μαυραγορίτης, λαθρεμπόριο χρυσού και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλο να σε λένε Ηριάννα και Θεοφίλου”

  1. Το ιστορικό, η ανάδειξη και η ανέλιξη του κακόφημου πλέον Ριχάρδου σε αρχιμαυραγοριτη και βδελυρού εμπόρου των χτυπημένων απο την κριση συμπολιτών μας που αναγκάστηκαν σαν ύστατη καταφυγή να πέσουν στα χέρια του είναι ενα αποταπλεον χαρακτηριστικά δείγματα της δυσλειτουργίας , της αναλγησίας και κυριως της άκρατης εκμετάλλευσης του καπιταλιστικού συστήματος που βεβαιωμένα επιβραβεύει την ληστρική επιχειρηματηκοτητα, και καταδιώκει την
    έντιμη και σωστή συμπεριφορά. Αυτός ο τρισάθλιος εκπρόσωπος αυτής της συνομοταξίας, ο κατάπτυστος Ριχαρδος απολαμβάνει τα ωφέλη της πολλαπλά παράνομης “επιχειρηματικότητας του ”
    Απο το λαθρεμπόριο χρυσού και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελεω αστικής δικαιοσύνης.
    Είναι αυτο ακριβώς το πρωτυπο λειτουργίας και διακυβέρνησης οπως το ευαγγελίζεται και το
    ε Φ α ρ μ ο ζ ε ι πλέον ο πορφυρογεννητος επίγονος της μητσοτακαιηκης τρισκαταρατης δυναστΐας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *