Το “χοντρό παιχνίδι” με τις “άγονες γραμμές” και τι ξεχνάει η Ν.Δ

Πιθανόν να διαβάσατε την κυβερνητική ανακοίνωση η οποία αποδίδει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την τεράστια ταλαιπωρία των πολιτών που δημιουργήθηκε στο λιμάνι της Σαμοθράκης. (Του χρεώνει ότι δεν έκανε τα απαραίτητα έργα που χρειαζόταν για να αποκατασταθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στον προβλήτα του λιμανιού).

Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι δεν λέει λέξη για τις ευθύνες των εφοπλιστών ενώ εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανένας τι είχαμε να ακούσουμε αν αυτό το κομφούζιο οφειλόταν σε μια απεργία των λιμενεργατών.
Απ’ την άλλη έχουμε και μια στοιχειώδη μνήμη που μας θυμίζει το όργιο λαμογιά που γινόταν επί κυβερνήσεων δεξιάς με τις λεγόμενες «άγονες γραμμές». 
Το πόσα δηλαδή εκατομμύρια δημοσίου χρήματος κατέληγαν -και πιθανόν καταλήγουν και σήμερα- στα θησαυροφυλάκια εφοπλιστών και πολιτικάντηδων.
Κάποιοι θυμούνται και την ιστορία που τα “έσπασαν” ο τότε υπουργός Ναυτιλίας Α. Παυλίδης με τον εφοπλιστή Φώτη Μανούση και η μπόχα βγήκε στην επιφάνεια.
(Σημειωτέον ότι ο νεοδημοκράτης υπουργός δεν είχε καμιά επίπτωση που “αμάρτησε για την κόρη του” όπως ήταν ο τίτλος δημοσιεύματος, παρά μονάχα ότι “αποστρατεύτηκε” από την πολιτική).

Μία απάντηση στο “Το “χοντρό παιχνίδι” με τις “άγονες γραμμές” και τι ξεχνάει η Ν.Δ”

  1. Άλλη μια κραυγαλέα περίπτωση αισχρής συκοφαντικής υπεκφυγής απο τις διάφορες κυβερνήσεις της τρισκαταρατης δεξιάς. Όλη αυτη η ταλαιπωρία, η δυσφήμηση και η κατάπτωση οφείλεται αποκληστικα και μόνον στον κατασκευασμένο με τις επιδοτήσεις εφοπλιστη ΦωτηΜανουση ο οποίος απομυζουσε κυριολεκτικά τα κονδύλια των λεγόμενων. ” άγονων γραμμών” καθότι διετέλεσε αξιωματούχος σε Υπουργούς της Δεξιάς που απο υπάλληλο/γραφιά τον προβιβασαν, πάντοτε με τις σχετικές μίζες, σε εφοπλιστή. Με σωρεία καταγγελιών, παρανομιών και μυνησεων, που τον άφηναν πάντα άθικτο, συνέχιζε την άγρια εκμετάλλευση του στον τομέα αυτο της ακτοπλόοι ας, μεχρι την σύγκρουση με τον εφοπλιστή Αγούδημου (ανταγωνιστή στο χώρο αυτο) και τελικά το σπάσιμο με τον Υπουργό Παυλιδη απο όπου και ουσιαστικά παραμείνε παλι ενεργός και τροπαιούχος. Αυτη είναι παρά πολύ πέρα πολύ περιληπτικά η αλήθεια και όχι οι ολιγωρίες του ΣΥΡΙΖΑ η και οι προσχώσεις οπως πομποδως ανήγγειλε οανεκδιηγητος και καταγέλαστος αρμόδιος υπουργικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *