Επιστροφή στην “κανονικότητα” της δεξιάς.

Για να επιτευχθεί η παλινόρθωση ενός κράτους σκληρής δεξιάς, είναι απαραίτητο και οι επικεφαλής των κρατικών δομών να στελεχώνονται από άτομα ακροδεξιάς αντίληψης.

Μπορεί το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α., να βρίσκεται στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, οι βασικές αρχές όμως που ενστερνίζονται οι οπαδοί του Μιχαλολιάκου, δεν αφήνουν ασυγκίνητους αρκετούς υπουργούς της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. και η σημερινή του απόφαση σύμφωνα με την οποία «Δεν θα πληρώνουν πλέον οι Έλληνες φορολογούμενοι τις υπηρεσίες που το ΕΣΥ παρέχει σε αλλοδαπούς ασφαλισμένους».

Σε εγκύκλιο που έστειλε στις Υγειονομικές Περιφέρειες όλης της χώρας οι οποίες προσφέρουν παροχές ασθενείας αναγράφεται μεταξύ άλλων: “Σε περιπτώσεις χορήγησης παροχών ασθενείας σε είδος σε ασφαλισμένους τρίτων χωρών εκτός Ε.Ε., τότε οφείλουν να εισπράττουν ιδιωτικά τη δαπάνη για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες με τρίτες χώρες για την κάλυψη παροχών ασθενείας σε είδος”.

Με απλά λόγια δηλαδή αν μετανάστες και πρόσφυγες που ζουν στην χώρα μας αρρωστήσουν και δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους έμπορους υγείας, η μόνη επιλογή που έχουν είναι να πεθάνουν με τις “ευλογίες” του νεοδημοκράτη υπουργού.

Εξοχα. Επιστροφή στην “κανονικότητα” της δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *