Υπάρχει κόντρα Μαρινάκη, Μητσοτάκη;

Γράφει ο mitsos175

Υπάρχει κόντρα ΜαρινάκηΜητσοτάκη; Να το πούμε αλλιώς. Υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα; Όχι. Κι αυτό γιατί περνά πάντα η θέληση του αρχηγού της ΝΔ, ενώ ο Πρωθυπουργός απλά υπακούει.

Ο Μαρινάκης σπίτωσε τη ΝΔ. Και ξέρουμε όλοι, πως οι σπιτωμένοι προσφέρουν ανταλλάγματα για την τροφή και τη στέγη. Για τα δωράκια που δέχονται. Τα πάντα είναι δούναι και λαβείν.
Ο εφοπλιστής πρόεδρος της ΝΔ έδωσε. Τώρα έχει λαμβάνειν και το ξέρει.

Στην ουσία η ΝΔ πουλήθηκε. Αν πουλήθηκε κοψοχρονιά ή σε καλή τιμή, δεν μπορούμε να πούμε, αφού δεν ξέρουμε όλο το ποσό που προσφέρθηκε από τον πλούσιο αγοραστή. Σίγουρα όμως η ΝΔ θα ξεπουλήσει τα φιλέτα του δημόσιου, που επέμειναν. Στην ουσία θα τα χαρίσει.

Τη ΔΕΗ πχ. Αφού την απαξιώσει εντελώς θα τη διαλύσει και θα τη πουλήσει για παλιοσίδερα. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να δώσει κι από πάνω, όπως κάνουμε με τα σκουπίδια. Κι ας είναι το Νο1 ασημικό. Για τη ακρίβεια αξίζει χρυσάφι. Έκαναν πράγματι πολύ κόπο ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και τσόντες να την καταστρέψουν.

Αλλά δεν είναι μόνο η ΔΕΗ. Οι χορηγοί της ΝΔ, πιο σωστά οι μέτοχοι, οι ιδιοκτήτες, θέλουν να αποσβέσουν τις “επενδύσεις” τους. Κι ο Κούλης φροντίζει να τους εξυπηρετήσει όλους. Βέβαια κάποιοι βιάζονται να φάνε. Αυτή η ανυπομονησία φαίνεται και παρεξηγείται.
“Μάσα εδώ και τώρα”! Αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Τα πτώματα των εργαζομένων ταΐζουν χρόνια τα αρπακτικά. Και οι πλούσιοι εκμεταλλευτές ξέρουν πως με το Μητσοτάκη θα φάνε περισσότερο και πιο γρήγορα.

Θα καταβροχθίσουν ακόμα και τους ανόητους που ψήφισαν ΝΔ. Τους λούμπεν, τους βλάκες με περικεφαλαία. Θα τρώνε τον αγλέουρα. Τον άμπακο, το καταπέτασμα. Όλοι τους. Είναι ποτέ δυνατόν να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει;

Ήδη μαγειρεύουν. Ειδήσεις, δημοσκοπήσεις, για να δείξουν πόσο καλός είναι ο Κούλης. Όπως έκαναν με τον Παπανδρέου, τον πρώτο καιρό, που μας έλεγαν πως ο κόσμος ήθελε Μνημόνιο σε ποσοστό 80%. 
Θυμάστε την ατάκα “Για την πατρίδα και τη σύνταξη μου να δώσω”; Λοιπόν τη δώσαμε, μαζί με όλα τ’ άλλα. Ακόμα και το βρακί μας. Κι αφού μείναμε ξεβράκωτοι, μας πήδηξαν. Βέβαια μετά ο ΓΑΠ δεν μπήκε Βουλή. 2,5% πήρε ο ακαταλληλότερος. Μπήκε από σπόντα. Το δε ΠΑΣΟΚ έχασε πάνω από 30 μονάδες σε τρία χρόνια.

Κάντε λίγο υπομονή, καλά μου φερέφωνα, ρωτήστε τον κόσμο, αφού έρθουν οι νέοι λογαριασμοί ρεύματος, να σας πει πως είναι να παθαίνεις ηλεκτροπληξία.
Και βέβαια δεν ρωτάνε πλέον για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 80% μέλι, 20% ζάχαρη! 100% λουκούμι! Τι 100%; 200% – 1000%! Αφού πληρώνει ο πελάτης βάζουν κάτι παραπάνω. Καμιά 20αρια μονάδες στη ΝΔ.
“- Κι οι σάρισες;” Στα οπίσθια των ακροδεξιών καρνάβαλων. Είναι και μακριές που να πάρει.

Τα βρίσκουν καρδιά μου αυτοί. Κυβερνάνε, γιατί συνεργάζονται, ξέρουν να κάνουν δουλειές. Εντάξει, μπορεί να γκρινιάζουν λίγο τα κακομαθημένα για το ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο κοψίδι, αλλά αυτό γίνεται σε πολλά οικογενειακά τραπέζια. Μετά όμως τρώνε όλοι μαζί, αγαπημένοι. 

Τσουγκρίζουν και τα ποτήρια. Εμείς πάλι δεν θα φάμε, είμαστε το γεύμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *