Γιατί να μην ψηφίζουν και οι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Γράφει ο mitsos175

Η νοθεία που ετοιμάζει η ΝΔ είναι ολοφάνερη. Ακόμα και δικά της ΜΜΕ παραδέχονται έμμεσα πως εκεί στηρίζει τις ελπίδες του ο Μητσοτάκης για να ξανακερδίσει βουλευτική εκλογική διαδικασία.. Γιατί με αυτά που κάνει και κυρίως με αυτά που ετοιμάζεται να κάνει κατά των εργαζομένων, θα πατώσει στις επόμενες εκλογές.

Ετοιμάζουν εκλογικό σώμα με Έλληνες νιοστής γενιάς. Που θα μένουν στην Αμερική και δεν θα έχουν ιδέα τι συμβαίνει στην αποικία Ελλάδα. Που ως τώρα ψήφιζαν δημοκρατικούς και ρεπουμπλικάνους.

Το χειρότερο όμως θα είναι ο τρόπος. Με την επιστολική ψήφο θα γίνει χοντρή νοθεία, αφού το κάθε κομματόσκυλο θα μαζεύει τις επιστολές θα τις κάνει ψήφους και θα τις ρίχνει, όπου γουστάρει.
Τι θα γίνει αν πχ ο λαός εδώ αποφασίσει να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στο Μητσοτάκη και οι επιστολές τον ξαναβγάλουν; Νομίζει πως θα δεχτούμε το μαγείρεμα;

“Μα δεν θέλετε να ψηφίσουν οι απόγονοι των Ελλήνων”; Μα και βέβαια θέλουμε! Όχι όμως μόνο όσοι είναι στην Αμερική. Αλλά και όσοι μετανάστες ήρθαν τα τελευταία χρόνια από την Ασία και την Αφρική. Κι αυτοί απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου λογίζονται! Οι προγονοί τους ήταν κάποτε πολίτες των Ελληνικών Βασιλείων των διαδόχων του Αλεξάνδρου, άρα -σύμφωνα με τη λογική της ΝΔ- πρέπει κι αυτοί να ψηφίζουν.

Αν κάνω πλάκα; Για τους μετανάστες πιστεύω πως πρέπει να δοθούν όλα τα δικαιώματα. Τουλάχιστον αυτούς τους βλέπουμε, ξέρουμε πως υπάρχουν. Αρκετοί εργάζονται δίπλα μας, φορολογούνται από το ελληνικό κράτος …

Πάντως δεν μαγειρεύω νοθεία με επιστολές και φανταστικούς ψηφοφόρους. Όσοι ψηφίζουν, να το κάνουν με τρόπο αξιόπιστο.
Γιατί με επιστολές κύριε Μητσοτάκη; Κάντο κατευθείαν από το ιντερνέτ, μην ξοδεύεις και χαρτί, σαν τις δημοσκοπήσεις, που πάει η Χρυσή Αυγή και ψηφίζει μαζικά από καμιά ντουζίνα φορές ο καθένας. Εκείνες που την έβγαζαν δεύτερο κόμμα! Μέχρι που γίνονταν κανονικά εκλογές και πάτωνε.

Όλα αυτά δείχνουν πως ετοιμάζει βία και νοθεία ξανά. Πως η ΝΔ ξέρει ότι ο κόσμος τους σιχτιρίζει από τώρα. Του χρόνου η αύξηση των αντικειμενικών θα αυξήσει και τον ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα να πάρουν ακόμα περισσότερα από όσα μείωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ίδιοι φέτος. Θα τα πάρουν με τόκο. Μια νέα σειρά αντεργατικών μέτρων σε συνδυασμό με χαράτσια και αυξήσεις λογαριασμών έρχονται για τους οικονομικά ασθενέστερους.

Ήδη το νομοσχέδιο – έκτρωμα, παραγγελιά των πλουτοκρατών, επαναφέρει τη δουλεία. Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ κάλυψαν και με το παραπάνω τις μειώσεις ψίχουλα στον ΕΝΦΙΑ.

Στην εξωτερική πολιτική η κυβέρνηση τρώει συνέχεια σφαλιάρες, ενώ ακολουθεί πιστά την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως πιο γελοία και αδιάφορη. Τα αφεντικά απαξιούν και να τους συναντήσουν ακόμα.
Οι δήθεν δηλώσεις “δεν θα ψήφιζα τη Συμφωνία” είναι μόνο στο μυαλό των κολάκων προπαγανδιστών που διαστρέφουν την πραγματικότητα. Η νίλα βαπτίζεται επιτυχία.

Το μόνο που μπορεί να σώσει το Μητσοτάκη είναι η νοθεία. Έτσι πιστεύει. Κάνει όμως λάθος. Δεν θα γίνει αποδεκτή, ενώ θα είναι αφετηρία εξέγερσης. Και μάλιστα στοιχείο εναντίον του για να τον καθίσουν στο σκαμνί. Στοιχείο που δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει κανένας δικαστής.

Άντε Κούλη, τόλμα να κάνεις μπαλαμούτι στις εκλογές και θα δεις την κατάληξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *