Η επιστροφή της κουκούλας

«Ο Γιώργος Καμίνης χειροκρότησε τον Παπαγγελόπουλο!». Γαλάζιοι βουλευτές δείχνουν το Κίνημα Αλλαγής για τις διαρροές ψήφων. Απόδειξη η «μαρτυρία» κάποιων από αυτούς για το ότι ο Γιώργος Καμίνης συνελήφθη να χειροκροτά σε μια αποστροφή του λόγου του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η τρομερή αυτή «είδηση» μεταδόθηκε ακαριαία σε όλα τα κυβερνητικά ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ στα βασιλικότερα του βασιλέως Παραπολιτικά έπαιξε η «είδηση» ότι ο Γιώργος Καμίνης χειροκροτούσε στα κρυφά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και μάλιστα «συνελήφθη να συνομιλεί με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα. 

Προκειμένου δε να επιβεβαιώσουν την «καυτή» πληροφορία ανάρτησαν και σχετικό απόσπασμα από το βίντεο που μετέδιδε ζωντανά και καθόλου κρυφά η κάμερα της Βουλής.

Η γραμμή του συνοδοιπόρου νεοδημοκράτη βουλευτή Μπογδάνου φαίνεται ότι διαρκώς κερδίζει έδαφος όχι μόνο στα στρατευμένα ΜΜΕ αλλά και στην κυβερνητική παράταξη που αντιμάχεται μεν το λαϊκισμό αλλά μάλλον κάνει τα στραβά μάτια σε αυτό που… λαϊκά ονομάζουμε «ρουφιανιά».

Η επιστροφή της κουκούλας μετά από 70 χρόνια είναι πλέον γεγονός!

Πηγή: Α.Ψ – “Εφημερίδα των Συντακτών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *