Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να σώσουν το… Δράμαλη!

Γράφει ο mitsos175

Τούρκοι και Αμερικάνοι τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε. Χωρίς φυσικά να ρωτήσουν τους Κούρδους.
Στη Συρία γίνεται του Δράμαλη. Προς απογοήτευση του Αλαφούζου, του Κούλη και των υπολοίπων Τούρκων πατριωτών στην Ελλάδα, ο Σουλτάνος τον πίνει. Η νίλα που παθαίνει, δεν έχει προηγούμενο. Μάλλον έχει. Το Δράμαλη. Αφού οι ήρωες Κούρδοι μαχητές σκέφτονται να στείλουν επιστολή στους Τούρκους να έρθουν με περισσότερα πολεμοφόδια, ώστε να έχουν παραπάνω λάφυρα! Τους ξεσκίζουν κανονικά.

«Οι στόχοι μας επετεύχθησαν» λένε τώρα οι εισβολείς. Καλέ ναι! Αν ήταν να ξεφορτωθούν τους βασιβουζούκους πρώην μισθοφόρους του ISIS και νυν συμμάχους του Τουρκικού στρατού, τα κατάφεραν μια χαρά!
Οι Κούρδοι εξοντώνουν τους φονιάδες αμάχων. Καμιά 600αρια πάνε ήδη να φάνε σιχτίρ πιλάφι στην Κόλαση. Μερικές δεκάδες άρματα ακόμα να καταστρέφονταν, κι οι δικοί μας κηφήνες θα έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ, αφού θα έχαναν τη δικαιολογία να αγοράζουν νέα όπλα, επομένως να πάρουν νέες μίζες.

Είναι λοιπόν τόσο καλά τα πράγματα; Όπου γίνεται πόλεμος, δεν είναι καθόλου καλά για κανένα. Οι Τούρκοι λύσσαξαν με την παταγώδη αποτυχία τους και ξεσπάνε – που αλλού; στους αμάχους. Βομβαρδίσουν με ότι έχουν και δεν έχουν. Και έχουν πολλά όπλα που απαγορεύονται.
Βόμβες ναπάλμ, οβίδες λευκού φωσφόρου, ακόμα και χημικά. Όμως ότι και να κάνουν, οι Κούρδοι νικάνε. Εκεί που λένε πως τους περικύκλωσαν, τους εμφανίζονται από άλλου. Λες κι είναι μάγοι.

Ας δούμε όμως τα ταχυδακτυλουργικά των Αμερικλάνων:

1) Η Τουρκία υπόσχεται να αναστείλει όλες τις στρατιωτικές ενέργειες για 120 ώρες.
Κι ο Κούλης υποσχέθηκε να καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Βεβαίως οι Τούρκοι έχουν χάσει αρκετούς αναλώσιμους και τώρα πρέπει να βρούνε άλλους.

2) Κατά τη διάρκεια της κατάπαυσης του πυρός, οι Κούρδοι μπορούν να αποχωρήσουν από την περιοχή. Οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν με τις κουρδικές μονάδες για να εξασφαλίσουν την απόσυρσή τους σε βάθος 20 μιλίων από τα συριακοτουρκικά σύνορα.
Να αποχωρίσουν σε βάθος 20 μιλίων!

Τι; Δηλαδή οι Τούρκοι δεν έφτασαν 109 χιλιόμετρα μέσα στη Συρία; Αυτό γίνεται αν μπερδεύεις το χιλιόμετρο με το μέτρο. Να λένε κουταμάρες τα ΜΜΕ μας; «Πρώτη φορά»!

3) Οι ΗΠΑ δεν θα επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις.
Θα βομβάρδιζαν τους Κούρδους αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό στα μάτια της κοινής γνώμης, ειδικά στις υποταγμένες χώρες.
Εντάξει αυτό ήταν; Άλλες βλακείες έχουν να πουν;

Δεν χρειάζεται να σχολιάσω. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Να δούμε Άσαντ και Ρώσοι τι λένε, γιατί αυτοί είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού στη Συρία.
Τελικά όντως μπορεί να δουλεύει για τον Πούτιν ο Τραμπάκουλας. Με τις ανοησίες του τον βοήθησε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *