Φασίστες και μασκαράδες

Γράφει ο mitsos175

Κι ενώ η ναζιστική εγκληματική συμμορία μέσω του πρώην βουλευτή της Παππά παραδέχεται στη δίκη πως είναι μασκαράδες και καρνάβαλοι, φασισταριά σ’ ένα χωριό έκαναν μπλόκα για να μην περάσουν λεωφορεία με πρόσφυγες. Χωρίς τις περικεφαλαίες, τις οποίες έβαλαν βαθιά στο πισινό τους μετά την κωλοτούμπα του Κούλη, οι δεξιοί βλάκες απαίτησαν να φύγουν οι πρόσφυγες.

Έτσι 400 συνάνθρωποι μας μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα από μια χούφτα ηλιθίων. Οι μπάτσοι φυσικά έπαιζαν τσιγκολελέτα με τους ρατσιστές. Υπάρχει άλλωστε μια συμπάθεια, οι ναζί δεν είναι συνταξιούχοι ή εργαζόμενοι να τους δέρνουν, ούτε ανήλικα σε κινηματογράφο να τα συλλάβουν.

Οι ξενοδόχοι στο μεταξύ άλλαξαν γνώμη. Είναι λογικό, όταν έχεις πιστόλι στον κρόταφο σκέφτεσαι διαφορετικά. Οι απειλές των ακροδεξιών ανθρωποφάγων έπιασαν τόπο.
Κι εδώ αναρωτιόμαστε ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο. Η εγκληματική συμμορία της δεξιάς. Μπορεί η Χρυσή Αυγή να δικάζεται, αλλά τα σκουλήκια μετακόμισαν. Πήγαν στη ΝΔ.

Μην αμφιβάλετε πως υπήρχε οργάνωση και καθοδήγηση. Από ποιους; Για να το ψάξουμε λίγο. Η πολιτική της ΝΔ στο προσφυγικό είναι αυτή που εκφράστηκε δημόσια από πολλά στελέχη της: Οι πρόσφυγες να νιώσουν ανεπιθύμητοι. Να θεωρήσουν πως η Ελλάδα είναι μια Κόλαση, την οποία πρέπει να αποφύγουν. Έτσι πιστεύουν πως θα σταματήσουν να έρχονται οι ξένοι.

Κι οι τουρίστες; Εγώ, αν ήμουν τουρίστας, δεν θα πατούσα σε μέρος που κυκλοφορούν κανίβαλοι, για ευνόητους λόγους. Όμως αυτούς που έχουν φράγκα, τους θέλουν, τους κάνουν τεμενάδες. Δε πα να ‘ναι Μουσουλμάνος, άμα είναι Σεΐχης και κάνει επενδύσεις, σκύβουν και του φιλούν τα πόδια. Άρα δεν θέλουν τους φτωχούς.

Θέλουν ακόμα και τα πυρηνικά των ξένων. Στον Άραξο πρόκειται να μεταφερθούν πυρηνικά. Άκουσα πως στην περιοχή υπάρχει έντονη κινητικότητα. Και βέβαια οι ίδιοι οι ηλίθιοι μιλιταριστές πανηγυρίζουν! Γιατί θα γίνουμε Νο1 στόχος των Ρωσικών πυρηνικών πυραύλων.
Η ραδιενέργεια είναι μια χαρά, αν είναι Αμερικανική ή Ιαπωνική. Μόνο η Σοβιετική πειράζει.

Μπορεί λοιπόν να δικάζονται κάποια καθάρματα, αλλά κυβερνούν κάποια άλλα. Το τσάκισμα του φασισμού μας φέρνει χαρά. Όμως είναι ταυτόχρονα καθήκον και υποχρέωση. Όσο γελοίοι κι αν είναι οι φασίστες, όσο θρασύδειλοι, παραμένουν εξαιρετικά επικίνδυνοι, αν τους αφήσουμε να ξεσαλώσουν.

Η πολιτική που ακολουθείται αποθρασύνει τα παλιοτόμαρα της ακροδεξιάς.
Κυβέρνηση, ΜΜΕ, μπάτσοι, δικαστές, το παπαδαριό σιγοντάρουν τους εγκληματίες. Θα πρέπει άραγε να έχουμε νέα θύματα, ένα νέο φονικό, για να αντιδράσουμε;
Ελπίζω πως θα προλάβουμε.

Κλείνοντας να θυμίσω τα λόγια ενός “γενναίου” και “καλού” χριστιανού, του Παναγιώταρου: “Έρχεται η ώρα σας… που****κια… γα****νες Αλβανικές κω*******δες” κλπ. Ο ίδιος, όπως οι υπόλοιποι απόγονοι του Εφιάλτη – και του Χανς του Γκεσταπίτη βεβαίως – όταν ήρθε η ώρα της δίκης έδειξε πως εκτός από χριστιανός – πατριώτης είναι και καταπληκτική κλώσσα.

Να συμβουλέψω τους ναζί να βάλουν μπόλικη βαζελίνη στις τρύπες τους. Κι αν ο Κούλης θελήσει να μαγειρέψει τη δίκη, για κυκλοφορούν ανάμεσα μας οι φονιάδες φίλοι της οικογένειας, θα γίνει χαμός.

Θέλουμε τους πρόσφυγες. Τους φασίστες όχι. Αυτοί να φύγουν να πάνε αλλού. Ας πάνε στο διάολο να συναντήσουν το Χίτλερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *