Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ Πειραιά

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

 9/9/2011  ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πειραιώτες, Πειραιώτισσες,

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ

Η λεηλασία του εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας δεν έχει προηγούμενο. Η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό προκειμένου να ικανοποιήσει τους ΤΡΟΪΚΑνους και τους τοκογλύφους δανειστές μας,ξένους και ντόπιους.

Η πολιτική της για την ΔΕΗ είναι η ίδια όπως και για όλες τις ΔΕΚΟ. Ισοπέδωση εργασιακών δικαιωμάτων, άρση της μονιμότητας, αλόγιστη αύξηση των τιμολογίων (παρά τηνκερδοφορία της επιχείρησης). Απώτερος στόχος να «ετοιμάσουν» την ΔΕΗ προς πώληση σε ιδιώτες επενδυτές  με εξασφαλισμένη υψηλή κερδοφορία.

Το προηγούμενο διάστημα ο απεργιακός αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ  λοιδορήθηκε – όπως και κάθε απεργιακός αγώνας– από τα στελέχη της κυβέρνησης με το σιγοντάρισμα ΝΔ, ΛΑΟΣ, Μέσων ΜαζικήςΕνημέρωσης. Μέχρι και εισαγγελείς επιστρατεύτηκαν για την ποινικοποίηση της απεργίας η οποία στρέφονταν υποτίθεται ενάντια στους καταναλωτές.

Αλήθεια ποιος από όλους αυτούς νοιάζεται για εμάς; Για το ροκάνισμα του εισοδήματος μας και για την ανεργία που καλπάζει; Για τη μάχη της επιβίωσης που δίνουμε καθημερινά;

Κατηγόρησαντους απεργούς για κοινωνική αναλγησία εξαιτίας των μισάωρων διακοπών ρεύματος.

Ελάτε “κύριοι” συκοφάντες των  λαϊκών αγώνων να μας δείτε στις ουρές έξω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ. Είμαστε  εμείς ο λαός που υποτίθεται ότι νοιάζεστε, όλοι άνθρωποι του μόχθου,μεροκαματιάρηδες, άνεργοι, συνταξιούχοι, που αδυνατούμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας. Μας βουλιάξατε στην φτώχεια και μετατρέψατε τα σπίτια μας σε γιαπιά γιατί μας κόψατε το ρεύμα.

Θα βρεθεί κανένας ευαίσθητος εισαγγελέας, φιλεύσπλαχνος μεγαλοδημοσιογράφος, φιλότιμος αστός πολιτικός απόκείνους που ψηφίζαμε τόσα χρόνια, να μας υπερασπιστεί;

Δεν τρέφουμε αυταπάτες για τις προθέσεις σας και για τα συμφέροντα που υπηρετείτε!

Όλοι μαζί, καταναλωτές και εργαζόμενοι της ΔΕΗ, να δώσουμε την μάχη ενάντια στις πολιτικές της φτώχειας.

·        ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

·        ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΕΚΟ

·        ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

·        ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΛΑΪΚΉ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ – Πλ. ΚΟΡΑΗ

κάθε Δευτέρα στις 8.00μμ στο σκάκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *