Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, αποθήκη με βλήματα είναι

“Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, στρατιωτική αποθήκη με βλήματα είναι”, έγραψε χρήστης του twitter σχολιάζοντας εύστοχα τις σημερινές δηλώσεις για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου της Δόμνας Μιχαηλίδου και της Σοφίας Βούλτεψη.

Και μπορεί να σχολιάζουμε με φαιδρότητα αυτές τις τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών αλλά πιθανόν να μην είναι τόσο επιφανειακά τα πράγματα.
Γιατί ναι μεν ξέρουμε από το παρελθόν ότι σε κάθε δημόσια παρουσία της η κυρία “το μαλί μου πώς είναι”, μας πετάει τρίχες, σερβίροντας ένα χαρμάνι ψευδολογίας, αναίδειας, προκλητικότητας και ψευτοτσαμπουκά αυτό όμως που είπε σήμερα είναι απίθανο.
«Ήταν πόλεμος κατά του Άξονα, κατά της φασιστικής Ιταλίας και της ναζιστικής Γερμανίας… Όχι γενικά. Δεν μας επιτέθηκε γενικά ο φασισμός και ο ναζισμός», ακούσαμε να μας λέει η βουλευτής της Ν.Δ.

Αλήθεια, αντιλαμβάνεται τι λέει η Βούλτεψη; Μήπως εννοεί ότι υπάρχει καλός και κακός φασισμός και ναζισμός;
Δεν μπορείς στα σοβαρά να σχολιάσεις τέτοιες δηλώσεις. Μπορείς όμως πολύ εύκολα να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα: Η βουλευτής της Ν.Δ ή είναι εντελώς ηλίθια ή συμμετέχει σε μια προσπάθεια της κυβέρνησής της να ξαναγράψει την πρόσφατη ιστορία μας στα καλούπια του … “ιστορικού” Σάκη Μουμτζή.

Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη εξήγηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *