Ανατριχιαστικό: Ο αντιπρόεδρος την Ν.Δ επιθυμεί μια αστυνομία η οποία αφήνει “μερικούς διαδηλωτές χωρίς μάτια, και διαδηλωτές νεκρούς”! (Βίντεο)

Αν τα όσα ακούμε στο παρακάτω βιντεάκι προερχόταν από το στόμα ενός στελέχους ή απλού βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος, πιθανόν να τα προσπερνούσαμε και να μην τα σχολιάζαμε καν. Εξάλλου είναι τόσες οι ακροδεξιές φωνές -κάποιες φορές στα όρια της φασιστικής ρητορικής- που ακούμε από άτομα της Νέας Δημοκρατίας που συνήθως τις περνάμε ασχολίαστες, εστιαζόμενοι μόνο στις φασιστικές πράξεις τους, όπως την χθεσινή του δημάρχου Αθήνας ο οποίος έβαλε λουκέτο στο Κυριακάτικο σχολείο της Πακιστανικής κοινότητας που λειτουργούσε στα Σεπόλια.
Με τον Αδωνη Γεωργιάδη όμως είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν πρόκειται απλώς για έναν γραφικό τηλέμπορα, εθνοπατέρα του κυβερνητικού κοινοβουλευτικού λόγου. Είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ και ηγείται σε πρωτοκλασάτο υπουργείο.
Μάλιστα οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ασκεί μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις που παίρνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να μην δώσουμε σημασία στο πώς το άτομο αυτό ονειρεύεται την επιστροφή στην “κανονικότητα”, ειδικά στο θέμα “τάξη και ασφάλεια”, σύμφωνα με την λογική του.

Στο παρακάτω, λοιπόν, βίντεο -το απαλλοτριώσαμε από χρήστη του twitter– τα όσα ακούμε είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικά. 

Ο Α. Γεωργιάδης μας λέει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί μια κρατική καταστολή κατά την οποία οι “υπηρέτες του νόμου” όταν “αποφασίζουν να δράσουν”, θα έχουν σαν επακόλουθο “μερικούς διαδηλωτές χωρίς μάτια, και διαδηλωτές νεκρούς”!
Που το διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο γίνεται στην Ευρώπη και μας ζητάει να το μιμηθούμε, μόνο αυτός ξέρει.
Εκτός και αν εννοεί τον τρόπο που αντιμετωπίζει το καθεστώς της Χιλής τους διαδηλωτές και το έχει σαν πρότυπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *