Κι άλλος παπάς βίαζε και μάλιστα μέσα στην εκκλησία, ανήλικο κοριτσάκι!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήρθε στην δημοσιότητα ότι ένας εγκληματίας παπάς βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά ένα εννιάχρονο κοριτσάκι σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.
Εξίσου ανατριχιαστική είναι η είδηση που συναντάμε σε ιστοσελίδα της Κέρκυρας, με πρωταγωνιστή πάλι έναν ρασοφόρο. Ο συγκεκριμένος 60χρονος παπάς κατηγορείτε ότι ασελγούσε σε ανήλικο κοριτσάκι, μόλις 10 ετών και μάλιστα μέσα στην εκκλησία που λειτουργούσε!

Σήμερα ο φερόμενος παιδεραστής παπάς επρόκειτο να δικαστεί κάτι όμως που δεν έγινε “καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας”, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μάλιστα στο παρακάτω βίντεο που παραθέτει η ιστοσελίδα, ακούμε οργισμένους κατοίκους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα στο οποίο ασκούσε τα “ποιμαντικά του καθήκοντα” ο παπάς να του φωνάζουν οργισμένοι: «Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα σαι».

Υ.Γ: Απ’ ότι είδαμε έχει περάσει απαρατήρητο από όλα τα ΜΜΕ, ενώ αν κατηγορούταν για βιασμό ανηλίκου ένας μετανάστης ή πρόσφυγας, καταλαβαίνεται το θα γινόταν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *