Eκπορνευόμενη δημοσιογραφία στην Δούλεψη της CIA

Γερμανός Δημοσιογράφος αποκάλυψε με λεπτομέρειες πως το Αστυνομικό Κράτος υπαγορεύει την Ειδησεογραφία.

Το εκπληκτικό Βιβλίο του Udo Ulfkotte  «Αγορασμένοι Δημοσιογράφοι» μόλις μεταφράστηκε στα αγγλικά.

Paul Craig Roberts,  Russia Insider, 14-11-19 

[Υπενθυμίζεται ότι ο συντάκτης αυτού του άρθρου είναι Αμερικανός, τέως καθηγητής της Οικονομικής Επιστήμης σε δύο εξέχοντα Πανεπιστήμια, τέως αρχισυντάκτης της διεθνώς εξέχουσας αμερικανικής Οικονομικής  Γουόλ Στρητ Τζέρναλ, πρώην υφυπουργός  Οικονομικών της κυβέρνησης Ρόναλντ Ρέιγκαν και παγκόσμια γνωστός  και σεβαστός συγγραφέας και δημοσιολόγος. Η διεθνώς περιζήτητη ιστοσελίδα του στηρίζεται αποκλειστικά από τις συνδρομές των αναγνωστών της και τα άρθρα του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες γλωσσών από τον διεθνή ανεξάρτητο ηλεκτρονικό Τύπο.

Θα πρέπει όμως επίσης να σημειωθεί ότι το καθεστώς εξαγοράς  και μεταβολής των Δυτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε εργαλεία αποπλάνησης και  υποδούλωσης, που περιγράφει ο Ulfkotte έχει έκτοτε προχωρήσει σε «ανώτερο» στάδιο, όπου κα η ίδια πλέον η ιδιοκτησία ολοκλήρων συγκροτημάτων Τύπου και Τηλεόρασης έχει περιέλθει σε μυστικές υπηρεσίες είτε αμέσως, είτε μέσω ελεγχομένων από αυτές δισεκατομμυριούχων βρώμικου χρήματος ή ακόμη σε μέλη της σπείρας του διεθνούς Υπερκράτους.]

Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού

Το εντυπωσιακό βιβλίο του Udo Ulfkotte «Gekaufte Journalisten» εκδόθηκε  από τον εκδοτικό οίκο Kopp Verlag το 2014. Το βιβλίο προκάλεσε αίσθηση και πούλησε ενάμισι εκατομμύριο αντίτυπα στην Γερμανία, αλλά κανένας μεγάλος αμερικανικός εκδοτικός οίκος δεν προθυμοποιήθηκε  να το εκδώσει στα αγγλικά. Τελικά, τον περασμένο μήνα, ένας μικρός εκδοτικό οίκος, Progressive Press, το εξέδωσε σε αγγλική μετάφραση με τον τίτλο Presstitutes Embedded in the Pay of the CIA (Εκπορνευόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  στο μισθολόγιο της CIA).                                                                        

Το βιβλίο του Ulfkotte κατεδαφίζει την παραίσθηση/ψευδαίσθηση ότι υπάρχει οπουδήποτε στον Δυτικό Κόσμο ανεξάρτητος Τύπος. Ο συγγραφέας περιγράφει με λεπτομέρειες την πνευματική εξαγορά των δημοσιογράφων από τις ηγετικές τάξεις («ελίτ»). Οι δημοσιογράφοι υπηρετούν ως προπαγανδιστές και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, επιχειρήσεων, οργανισμών προώθησης συμφερόντων (lobbying), πολιτικών  παραγόντων και της  αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.     Η  λειτουργία της δημοσιογραφίας συνίσταται να μεταδίδει  στον λαό  εκείνες τις ερμηνείες των όσων συμβαίνουν που εξυπηρετούν καλύτερα  τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης και της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Αυτό το μήνυμα μεταδόθηκε τόσο αποτελεσματικά στον γερμανικό λαό ώστε η κυκλοφορία των κυριότερων γερμανικών εφημερίδων κατέρρευσε.

 Udo Ulfkotte 

Ο Ulfkotte περιγράφει πως οι δημοσιογράφοι  στρατολογούνται όταν είναι ακόμη φοιτητές και βρίσκονται να είναι χρεωμένοι και υποχρεωμένοι να υπηρετούν  συμφέροντα άλλα από την αλήθεια. ΄Ολοι τους, από τον χαμηλότερο ρεπόρτερ ως τον υψηλότερο αρχισυντάκτη και τον  ιδιοκτήτη του οργάνου ενημέρωσης,  είναι δεσμευμένοι να διευκολύνουν τις  άρχουσες τάξεις να ελέγχουν τις εξηγήσεις (των γεγονότων).

 Ο Ulfkotte  αναφέρει ονόματα και λίστες οργανώσεων που φέρνουν δημοσιογράφους σε  σχέση με μυστικές υπηρεσίες και συγγενικά «τραστ εγκεφάλων», πολιτικούς παράγοντες και συλλόγους εξωτερικής πολιτικής. Οι  αιμομικτικές σχέσεις μεταξύ δημοσιογράφων, μυστικών υπηρεσιών, επιχειρήσεων, πολιτικών και  αμερικανικών σχεδίων εξωτερικής πολιτικής είναι τόσο διεισδυτικές ώστε δεν προβληματίζουν κανένα. Οι μόνοι που έχουν να αποκτήσουν προβλήματα  είναι όσοι δεν συμπορεύονται.

Το βιβλίο του Ulfkotte έχει γραφτεί για Γερμανούς. Οι Αμερικανοί μπορεί να βρουν τις γερμανικές λεπτομέρειες πληκτικές, αλλά από τις λεπτομέρειες αναδύεται η εικόνα  της περίτεχνης διαδικασίας που πετυχαίνει να μετατρέπει τους δημοσιογράφους σε υπαλλήλους μυστικών υπηρεσιών, πολιτικών προσώπων και επιχειρήσεων.

Το βιβλίο ξεκινάει «με το μαλακό». Ο Ulfkotte έχει επίγνωση ότι θα σκόνταφτε στην δυσπιστία του αναγνώστη αν έμπαινε αμέσως στην ιστορία τρόμου. ΄Ετσι αρχίζει με τα «δωράκια» (προσκλήσεις, ταξίδια, φιλοξενίες ),  ανταμοιβές  για την  εξυπηρέτηση «πηγών» και την λογοκρισία πραγματικών ειδήσεων, όπως η χρήση γερμανικού δηλητηριώδους αερίου από το Ιράκ στον Πόλεμο  εναντίον  του Ιράν.

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία που αφηγείται είναι  το πώς χειρίστηκε ο γερμανικός Τύπος το μεταναστευτικό κύμα στην Γερμανία, από την Ρουμανία και την Βουλγαρία.

Η γερμανική κυβέρνηση ευνοούσε αυτό το  αυξημένο γερμανικό  φυλετικό «νέρωμα», επιστρατεύοντας  τα ΜΜΕ να περιγράφουν τους μετανάστες ως τους «δουλευταράδες» και ουδέποτε ανέργους «Πρώσους των Βαλκανίων». Χρησιμοποιήθηκαν και ψεύτικα στοιχεία, ότι τα ποσοστά ανεργίας των Βουλγάρων και Ρουμάνων μεταναστών ήταν χαμηλότερα από των Γερμανών. Αυτή η ψεύτικη πληροφορία επαναλαμβανόταν ατέλειωτα, χωρίς επαλήθευση. Μόλις οι μετανάστες εντάχθηκαν στον γερμανικό πληθυσμό  αποκαλύφτηκαν τα πραγματικά στοιχεία: Ο αριθμός των μεταναστών στην Κοινωνική Πρόνοια  συνεχίζει να «αυξάνεται σημαντικά» και  «έφτασε στο 60% πάνω από πέρυσι». Οι ειδικοί που είχαν προειδοποιήσει γι’ αυτήν την εξέλιξη είχαν δαιμονοποιηθεί ως  «εθνικιστές» και «ναζί». ΄Ετσι τα ΜΜΕ χρησίμευσαν στο να κρύψουν την πραγματικότητα και να πουλήσουν στον κόσμο μιαν ψεύτικη εικόνα.

Το προσεκτικά σχεδιασμένο υφαντό των επιθυμητών ερμηνειών εξηγεί γιατί ο Τραμπ, η Μαρίν Λεπέν και άλλες φωνές για την πραγματική αλλαγή θεωρούνται ως μείζονες απειλές για την εξουσία των «ελίτ». Η Μαρίν Λεπέν αντιμετωπίζει συνεχείς απειλές δίωξης. Και χονδροειδείς  μηχανορραφίες από CIA/FBI και Δημοκρατικό Κόμμα χρησιμοποιούνται από τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ για να ανατρέψουν τον Τραμπ. Με τα Δυτικά ΜΜΕ χαλιναγωγημένα είναι αδύνατο να υπάρξει Δημοκρατία και ελεγχόμενες κυβερνήσεις. Το ξεκαθάρισμα αυτού του ζητήματος  αποτελεί  την προσφορά  του Ulfkotte.

Ιδού και μερικά από τα αποκαλυπτικά κεφάλαια του βιβλίου του :

-««Αλήθειες»  προς Πώληση από Τους Ευεργέτες  μας: Δίκτυα των Ελίτ και Μυστικές Υπηρεσίες.»

-«Πως Δημοσιογράφοι Πληρώνουν τις Βίλλες τους στην Τοσκάνη;»

– «Τα Ευθυγραμμισμένα  Μέσα Ενημέρωσής μας: Συγχρονισμένα, Υπάκουα και χωρίς ερωτήματα.»

– «Στην Λαβή Στραγγαλισμού των Μυστικών Υπηρεσιών»

– «Πετονιές του Ομπάμα: Η αμερικανική Πέμπτη Φάλαγγα.»

– « Φάντασμα  του  Ροκφέλερ: Η Επιτροπή Τριλάτεραλ.»

– « Η Ισχύς των Εταίρων της Μπίλντερμπεργκ : Συνωμοσίας Θεωρία ή Πραγματικότητα;»

– «Δυο στους Τρεις Δημοσιογράφους  Είναι προς Πώληση».

– «Ο Υψηλότερος Στόχος:  Ακρωτηριασμός της;  Ταυτότητας της Γερμανίας.»

– « Η Ώρα του Παραμυθιού της Μέρκελ: Πως η Κυβέρνηση Ψεύδεται στους Πολίτες.» 

* * * * *                                                                                                                             

Ο Ulfkotte είχε δηλώσει ότι θα γράψει ένα βιβλίο, αφού δεν είχε να προστατέψει παιδιά και οικογένεια από εκδίκηση. Στο τέλος του βιβλίου του γράφει ότι αυτό  θα είναι το πρώτο σειράς από τρία. Ο Ulfkotte πέθανε όμως από καρδιακή προσβολή, όχι πολύ καιρό μετά την έκδοση του βιβλίου του στην Γερμανία. Ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 56 χρόνων προκάλεσε αμφιβολίες για το αν η καρδιακή προσβολή ήταν  φυσιολογική ή παρασκευασμένη.

 Η βιογραφία του Ulfkotte από την Wikipedia  έχει γραφτεί από αυτούς που  είχε αποκαλύψει. Η Wikipedia αποτελεί όργανο του Συστήματος.  Δεν είναι μια ανεξάρτητη πηγή πληροφόρησης. Η κυριότερη αποστολή της Γουϊκιπέντια είναι να συκοφαντεί αυτούς που λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *