Κάνουν οι μπάτσοι αναπαράσταση βιασμού, σε μέλος του “Ρουβίκωνα”, για να του δείξουν “πώς γαμάνε οι χακί”, γαργάρα με ταβανόπροκες- Ρίχνει σε δημόσιο χώρο μερικά τρικάκια η αναρχική ομάδα είναι “τρομοκρατική πράξη”. Τόμπολα!

Να προσπεράσεις φυσικά τις γελοίες αναφορές του Βελόπουλου για “Καταδρομική επιχείρηση στην οικία του υπ. Ανάπτυξης” και τα αστεία τουιταρίσματα του εκδότη των “Παραπολιτικών” Γ. Κυρτάκη περί “εφόδου του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη”.

Πάντως η προτροπή της Ολγας Κεφαλογιάννη “Το σύνολο του πολιτικού κόσμου οφείλει να καταδικάσει την επίθεση στο σπίτι του” δεν βρήκε ανταπόκριση μόνο σε πλήθος νεοδημοκρατικών στελεχών, στον διακινητή επιστολών του Χριστού και στον υπόδικο Ανδρέα Λοβέρδο. Στο μέτωπο “καταδίκης” της “τρομοκρατικής επίθεσης” βρέθηκαν και αρκετοί δημοσιολόγοι με πρώτον και καλύτερο τον Αρη Πορτοσάλτε.

Ξέρετε … όλοι οι παραπάνω είναι πολύ ευαίσθητοι όταν τρομοκρατούνται πολίτες. Θα το θυμάστε από τις πύρινες καταγγελίες που έκαναν όταν φανατικός άντρακλας των ΜΑΤ έκανε αναπαράσταση βιασμού, σε μέλος του “Ρουβίκωνα”, για να του δείξει “πώς γαμάνε οι χακί”.

Προφανώς δεν έχει σημασία να ξαναπούμε ότι οι λέξεις χάνουν τον νόημα τους όταν ακούγονται από πολιτικάντηδες.
Να πετάξεις σε δημόσιο χώρο κάποια τρικάκια και να δεις αυτή την ενέργεια σου να την ονομάζουν “καταδρομική επιχείρηση”, “έφοδο”, και “τρομοκρατική” πράξη μόνο ιλαρότητα μπορεί να σου προκαλέσει.
Οπως η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη περιέχει και ένα άλλο στοιχείο -πέρα από την ηλίθια διαπίστωσή της ότι κάποια τρικάκια είναι “επιθέσεις σε σπίτια και οικογένειες”- που δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστο.

Είναι δυνατόν να μας μιλάει ότι ο πρόκειται για “άνανδρη, χυδαία επίθεση που σπιλώνει την ιστορία του Πολυτεχνείου”, κάποια χαρτάκια που πέταξε στο δρόμο ο Ρουβίκωνας; 
Και ήταν γενναία πράξη που “τιμάει την ιστορία του Πολυτεχνείου” το όργιο μπατσάδικης καταστολής που παρακολουθήσαμε σήμερα; 

Να αυτογελοιοποιηθεί τόσο η Ντόρα δεν το περιμέναμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *