Τι είναι πιο εντυπωσιακό; Να αναλαμβάνει παιδεραστής διευθυντής σε παιδικό σταθμό ή ο Μπέος να είναι ομιλητής σε συνέδριο για στημένα παιχνίδια;

Η επιστροφή προς την “κανονικότητα” περιέχει στιγμιότυπα στα οποία η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιο αχαλίνωτη φαντασία.

Θα μπορούσε κανείς να διανοηθεί ότι ο Αχιλλέας Μπέος θα ήταν ομιλητής σε συνέδριο για στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια;
Δεν είναι σαν να αναθέτουν σε παιδεραστή να διευθύνει παιδικό σταθμό;

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ του έχει επιβάλει από το 2011 ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Οτι ο Μπέος βρέθηκε κατηγορούμενος για πλήθος κακουργημάτων, ανάμεσα σ’ αυτά για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και τα παράνομα στοιχήματα, καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσηςδωροληψία-δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό. (Σε κάποιες υποθέσεις αθωώθηκε, ενώ εξακολουθεί να έχει δικαστικές εκκρεμότητες).

Πώς, διάολο, κάποιοι εκτίμησαν ότι ο δήμαρχος Βόλου είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να μας δώσει τα “φώτα” του σχετικά με τα στημένα παιχνίδια.

Εδώ κολλάει γάντι η ρήση: “σταματήστε την γη που γυρίζει για να κατέβω”. 

Αλήθεια, τι να σχολιάσεις τώρα γι’ αυτόν τον απίθανο τύπο, ο οποίος από μπράβος που δούλευε στην Αμερική. είναι σήμερα δήμαρχος Βόλου,
Οτι έφτασε στο σημείο να  “συγκροτεί “Ομάδες σύγκρουσης απέναντι στους αντιεξουσιαστές”, για να επιβληθεί η ¨τάξη” όπως δήλωνε;
Τις σεξιστικές συμπεριφορές του;
Τους τραμπουκισμούς του απέναντι σε εργαζόμενους;

Τι να αναφέρεις γ’ αυτόν τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, τον ποδοσφαιρικό παράγοντα που βρέθηκε δήμαρχος σε μια μεγάλη πόλη, εκμεταλλευόμενος μια σειρά ευνοϊκές γι’ αυτός καταστάσεις; (Την στάση του ΚΚΕ να επιλέξει άκυρο και αποχή στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, -Ηταν αντίπαλος του  Πατσιαντά που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ-, της υποστήριξης που είχε από την Χ.Α. και .τον μηχανισμό των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου).

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα θέλαμε να ξέραμε το σκεπτικό με το οποίο η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο για την Συνθήκη Μακολέν για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων, που οργανώνουν το συνέδριο , επέλεξαν τον Μπέο σαν ομιλητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *