Οι «άριστοι» επελαύνουν: Ο Διοικητής Λέρου βλέπει «μουσουλμάνους εισβολείς» και κάνει ομοφοβικές αναρτήσεις (Video)

Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο… Είναι πολλοί. Ο Κυρ. Μητσοτάκης που δήλωνε προεκλογικά σε συνεντεύξεις του ότι δεν θα κάνει διορισμούς αποτυχημένων πολιτευτών σε Νοσοκομεία ένα – ένα πραγματοποιεί τα προεκλογικά του ρουσφέτια.

Ο Κ. Πατέρας στο Νοσοκομείο Καρδίτσας δεν είναι η μόνη κραυγαλέα περίπτωση, διοικητή “αρίστου” επιλογή του Κυρ. Μητσοτάκη.

Ο διορισμός του καθηγητή Γιώργου Χαλκιαδάκη ως διοικητή του του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου  που έχει δύο καταδικαστίκές αποφάσεις είναι άλλη μία κραυγαλέα περίπτωση καθώς μετά την, πριν από έξι χρόνια, απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών κατά συγχώνευση για έκθεση σε κίνδυνο τριών ασθενών,  άλλη μια καταδίκη έρχεται να προστεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του inotos.gr, στο …ενεργητικό του νέου διοικητή καθώς έχει  καταδικαστεί πρωτόδικα – πριν από έξι μήνες – και σε φυλάκιση 24 μηνών για βαριά σωματική βλάβη 30χρονου ασθενούς τον οποίο ο γιατρός-διοικητής χειρούργησε πριν από τέσσερα χρόνια.

Ένας διοικητής που βλέπει “αποβάσεις” και χυδαιολογεί σεξιστικά και ομοφοβικά

Μια ακόμα κραυγαλέα περίπτωση είναι ο Τάσος Τσαχουργιανίδης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της Ν.Δ. Λέρου, πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλή.  

Ο άνθρωπος που βλέπει τους πρόσφυγες, μετανάστες ως «μουσουλμάνους εισβολείς»  που κάνουν απόβαση (!) είναι ακόμα μια χαρακτηριστική περίπτωση “άριστου” Νεοδημοκράτη που κλήθηκε να αναλάβει τα ηνία Δημόσιου Νοσοκομείου. “Ο Μετανάστης είναι Μετανάστης , Ο Παράνομος Μετανάστης είναι Παράνομος Μετανάστης, Ο Λαθρομετανάστης είναι Λαθρομετανάστης , ο κλέφτης και διαρρήκτης είναι κλέφτης και διαρρήκτης, ο εμπρηστής είναι εμπρηστής. Τέλος .” σημειώνει σε άλλη ανάρτησή του.

«Ντροπή, αίσχος, φόβος… ΑΠΟΒΑΣΗ ακριβώς κάτω από το σπίτι μου» είχε γράψει πέρσι ενώ τον περασμένο Ιανουάριο στο Μακεδονικό, κοινοποίησε μια φωτογραφία που γράφει: «Οι Σκοπιανοί αισθάνονται Μακεδόνες, λένε…. Και οι π@@στηδες αισθάνονται γυναίκες, αλλά δεν είναι!». 

 Πηγές: ethnos.gr και inotos.gr – “Αυγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *